AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku (+1 sijaintia)
Pituus
3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Sairaanhoitajana olet hoitotyön osaaja. Tehtävänäsi yhteiskunnassa on tukea yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä määrittämään, saavuttamaan ja ylläpitämään terveyttään. Sairaanhoitajana osaat toteuttaa ja kehittää hoitotyötä, joka on terveyttä edistävää ja ylläpitävää, sairauksia ehkäisevää ja parantavaa sekä kuntouttavaa.

Valmistuttuasi toimit itsenäisesti hoitotyön asiantuntijana hoitaessasi potilaita ja samalla kun toteutat lääketieteellistä hoitoa. Autat ihmistä kohtaamaan sairastumisen ja vammautumisen sekä tuet häntä kuoleman lähestyessä. Toimit yhteistyössä eri ammattiryhmien kuten lääkäreiden, fysioterapeuttien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Voit työskennellä terveyskeskuksissa, sairaaloissa ja muissa hoitolaitoksissa, ensihoitoyksiköissä, lääkäriasemilla, terveysalan järjestöissä ja itsenäisenä yrittäjänä sekä digitaalisissa palveluympäristöissä, toteuttaen ja kehittäen hoitotyötä.

Sairaanhoitajakoulutuksen sisältö

Sairaanhoitaja (AMK) -opintojen laajuus on 210 op ja suunniteltu kesto 3,5 vuotta. Opinnot sisältävät perus-, ammatti-, suuntaavia ja vapaasti valittavia opintoja, harjoittelua sekä opinnäytetyön. 

Opinnot toteutetaan monimuoto-opintoina ja jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen oppimissuunnitelma koulutuksen alussa. Henkilökohtaisessa oppimissuunnitelmassa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankittu koulutukseen soveltuva osaaminen ja osa opinnoista voidaan hyväksilukea aiempaan osaamiseen tai koulutukseen perustuen. Lähiopetuksen määrä pohjautuu henkilökohtaiseen oppimissuunnitelmaan ja lähiopetustunnit selviävät koulutuksen alkaessa. Opinnot on kuitenkin suunniteltu siten, että työn tekeminen on osin mahdollista koulutuksen aikana.

Sairaanhoitaja työelämässä

Sairaanhoitajien työtilanne on hyvä ja työtehtävät ovat monipuolisia. Sairaanhoitaja voi työskennellä:

  • terveyskeskuksissa
  • sairaaloissa tai muissa hoitolaitoksissa
  • lääkäriasemilla
  • terveysalan järjestöissä 
  • itsenäisenä yrittäjänä

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Salo
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Pohjakoulutusvaatimuksena monimuotototeutukseen on kouluasteen tai toisen asteen terveysalan ammatillinen perustutkinto (esim. lähihoitaja).

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu