🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Itsenäiset maisteriohjelmat

Lääketieteellinen tekniikka ja terveysteknologia, diplomi-insinööri

Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Lääketieteellinen tekniikka ja terveysteknologia, diplomi-insinööri

Lääketieteen tekniikan ja terveysteknologian ohjelmassa annetaan valmiudet erityisesti terveydenhoidon ja terveysteknologian ammattisovellusten kehittämiseen kuluttajalähtöisten sovellusten lisäksi. Ohjelma antaa hyvät valmiudet työllistyä teollisuuden vaativiin TKI-asiantuntija ja johtotehtäviin. Ohjelma hyödyntää yliopiston monitieteisyyttä yhdistäen opintoihin diagnostiikka- ja kuvantamisteknologioiden lisäksi data-analytiikkaa, tekoälyä, sekä muiden tekniikan koulutusohjelmien osaamista.

Tavoitteet

  • Tutkinnon suoritettuaan opiskelija osaa soveltaa lääketieteellisen tekniikan ja terveysteknologian tuntemustaan ja tieteellistä lähestymistapaa ajankohtaisiin ja konkreettisiin tehtäviin, sekä kehittää uusia tuotteita, palveluita ja järjestelmiä.
  • Opiskelija pystyy toimimaan työelämässä erilaisissa alan asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtävissä. Opiskelija pystyy myös toimimaan tehokkaasti erilaisten moniammatillisten ryhmien jäsenenä.
  • Opiskelija erikoistuu lääketieteellisen tekniikan ja terveysteknologian alalla valitsemiensa opintojen mukaisesti ja laajentaa sovellusalueen tuntemustaan valitsemalla temaattisen opintosisällön monialaisen yliopiston tarjonnasta.
  • Opiskelija pystyy ymmärtämään lääketieteellisen tekniikan ja terveysteknologian hyödyntämispotentiaalia yhteiskunnassa ja myös uusia mahdollisuuksia vaikuttaa ihmisten terveyteen ja hoitoon ottaen huomioon käyttäjien, tekniikan, yhteiskunnan ja ympäristön vaatimukset
  • Osaamistavoitteet saavutettuaan opiskelijalla on edellytykset tohtorin tutkintoon johtavaan koulutukseen ja jatkuvaan oppimiseen.

Ohjelmasta valmistuneet työllistyvät poikkitieteellisiin tehtäviin, joissa yhdistyy lääketieteen, tekniikan, luonnontieteiden ja kauppatieteiden osaaminen. Koulutusohjelma antaa sekä edellytykset toimia erilaisissa vaativissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtotehtävissä diagnostiikka ja terveysteknologian aloilla että erinomaiset valmiudet tohtorin tutkintoon johtavaan koulutukseen.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Diplomi-insinööri

Turun yliopisto | University of Turku
Yliopistonmäki, Opiskelijakeskus Disco
20014 Turun yliopisto

Turun yliopisto | University of Turku

Turun yliopistosta valmistuu asiantuntijoita ja johtajia, joille valmiit ratkaisumallit eivät riitä. Koulutamme osaajia yli tiedekuntarajojen: ekologisia juristeja ja yrittäjähenkisiä humanisteja. Meiltä valmistuneet ovat kestävän tulevaisuuden rohkeita rakentajia, joille on kysyntää työmarkkinoilla. Kahdeksan tiedekunnan monitieteisessä yliopistossamme voit räätälöidä opintojen sisältöä omien...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto | University of Turku ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu