Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Lääketieteen yksityisvalmennus

Uplus Yksityisopetus
Yhteenveto
suomi
Osa-aikainen
Valmennuskurssit
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sinulle sopivana ajankohtana

Verkossa
Sinulle sopivana ajankohtana
 Lääketieteen yksityisvalmennus / Uplus Yksityisopetus

Lääketieteen yksityisvalmennus

Onnistu lääketieteen valintakokeessa yksityisopetuksen avulla. Saat henkilökohtaisen opettajan sparraamaan sinua läpi luku-urakan. Joustavasti kotonasi tai verkon välityksellä.

Lääketieteellisen pääsykoe on tunnettu haastavuudestaan eikä useana vuonna peräkkäin pyrkiminen ole vierasta lääketieteellisen opiskelijoiden keskuudessa. Monet valmistautuvat pääsykokeeseen jopa vuoden. Kouluun pääsy ei kuitenkaan ole kiinni pelkästä lukemisen määrästä, vaan asioiden järjestelmällinen ja tehokas opiskelu sekä oikeat lukutekniikat ovat pääsykokeissa menestymisen avain. 

Uplussan lääkisvalmennus on vaihtoehto sinulle, joka haluat saada parhaat edellytykset onnistua lääkiksen pääsykokeessa. Jos siis haluat laadukkainta opetusta, voit unohtaa perinteiset valmennuskurssit ja valita yksityisopetuksen. Lääkisvalmennuksessa et koskaan kilpaile opettajan huomiosta etkä joudu sovittamaan aikataulujasi tiukan kurssiohjelman mukaan. Yksityisopetus sopii tietysti erinomaisesti myös täydentäväksi opetukseksi lääketieteellisen valmennuskurssille osallistuvalle.

Oppilaslähtöistä opetusta

Uplus Yksityisopetus tarjoaa sinulle osaavan tuutorin, jonka kanssa opinnot etenevät juuri sinun tarpeittesi mukaan siellä missä ja silloin kun sinä haluat. Lääkisvalmennuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua; voit käyttää vaikka kaikki oppitunnit fysiikan opiskeluun tai jakaa ne tasaisesti eri aineiden välillä. Yksityisopetuksessa lähtökohtana ovat sinun tavoitteesi, jotka laaditte yhdessä tuutorisi kanssa heti lääkisvalmennuksen alussa.

Yksityisvalmennukset

Uplus tarjoaa kolme erilaista valmennusmallia, joista voit valita sinulle sopivimman:

  • Tehokertaus: Tarvitsetko vielä viimeisen läpikäynnin ennen koetta? Tehokertauksessa tapaatte opettajasi kanssa neljänä iltana ja käytte läpi niitä osa-alueita joita haluat vielä hioa ennen pääsykoetta. Opetus tapahtuu siellä missä toivot, kotonasi, kirjastossa tai opettajasi luona. Tehokertaus sopii erinomaisesti myös valmennuskurssille osallistuvalle.

  • Tulosvalmennus:  Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta osaajaksi. Laaditte tuutorisi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi lääketieteellisen pääsykokeen osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa tuutoriasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii.

  • Supervalmennus on kattavin pakettiratkaisu lääketieteellisen pääsykokeeseen valmistautuvalle. Saat 40 oppituntia valmentavaa yksityisopetusta, jotka voit käyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Supervalmennus tarjoaa parhaat eväät lääkiksen pääsykokeessa onnistumiseen – voit tavata henkilökohtaisen valmentajasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta. Kehitystäsi seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen, jotta voitte yhdessä tuutorisi kanssa hioa vastaustekniikkasi kuntoon.

Uplussan yksityisopetus on mahdollista saada myös poistumatta kotoa tai ilman, että kukaan tulee kotiisi. Verkko-opetuksessa oppilas tapaa opettajansa videoneuvotteluyhteyden välityksellä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lääketieteen yksityisvalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennukseen voi hakea Uplussan kotisivujen kautta.

Kustannukset

  • Tehokertaus 549€ (tai maksa kahdessa erässä 274,50€/erä).
  • Tulosvalmennus 978€ (tai maksa kolmessa erässä 326€/erä).
  • Supervalmennus 1796€ (tai maksa neljässä erässä 449€/erä).
  • Yksittäiset oppitunnit 64,90€/oppitunti

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Uplus Yksityisopetus

Uplus Yksityisopetus

Uplus – parempaa koulumenestystä yksityisopetuksen avulla

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja korkeakoulujen pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitut tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää...


Lue lisää oppilaitoksesta Uplus Yksityisopetus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi


Arvoinnit
Arvioinnit
Lääketieteen yksityisvalmennus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,8)
Perustuu 31 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Osallistujakokemuksia yksityisop...
Uplus Yksityisopetus

Tutustu osallistujakokemuksiin Uplussan yksityisopetuksesta ja ota yhteyttä!

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: