Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Vaasan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Vaasa
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sairaanhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Sairaanhoitajakoulutuksen tavoitteena on, että opiskelija saavuttaa valmiudet hoitotyön asiantuntemusta vaativiin tehtäviin ja hoitotyön kehittämiseen moniammatillisessa työyhteisössä perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa, yksityisissä hoitolaitoksissa tai potilas- ja kansalaisjärjestöissä. Sairaanhoitaja toimii ammattinsa eettisten periaatteiden mukaisesti hoitotyön asiantuntijana. Asiantuntijuus perustuu hoitotieteellisen sekä muiden tieteiden tiedon käyttöön. Sairaanhoitajan ammatissa toimiminen ja työn kehittäminen edellyttävät tieteellisen ja käytännöllisen tiedon ja sille perustuvien taitojen ymmärtämistä ja soveltamista.

Sairaanhoitaja tekee vastuullista, monipuolista ja ihmisläheistä työtä hoitamalla potilaita ja heidän läheistensä kautta koko yhteisöä. Sairaanhoitaja on tiimityöskentelijä, joka vastaa myös itsenäisesti monista hoitotoimenpiteistä ja osaa toimia erityisosaamista vaativissa tilanteissa potilaan yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.

Sairaanhoitajat toimivat lähellä potilasta asiantuntijatehtävissä erikoissairaanhoidon, perussairaanhoidon sekä vanhustyön parissa. Tehtäviin voivat kuulua muun muassa hoitotoimenpiteiden suunnittelu, toteutus ja vaikuttavuuden seuranta, lääkehoidon suunnittelu ja toteutus sekä tutkimusten tekeminen. Lähes kaikkeen hoitotyöhön liittyy myös potilaiden ja omaisten neuvontaa, ohjausta ja tukemista.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Vaasan ammattikorkeakoulu

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on noin 3300 opiskelijan kansainvälinen korkeakoulu. Ammattikorkeakoulu tekee tiivistä yhteistyötä alueen työelämän kanssa. Ja kun Vaasassa joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija, bileet ja kaverit eivät tästä kaupungista lopu. Vaasan ammattikorkeakoulussa elät #parastaaikaa VAMK tarjoaa koulutusta kolmella eri alalla: tekniikka,...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan ammattikorkeakoulu

Wolffintie 30
65200 Vaasa

Arvioinnit
Arvioinnit
Sairaanhoitaja (AMK) | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit