🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Johdon assistentti on organisaation tai yrityksen johdon alaisuudessa työskentelevä moniosaaja, joka on palveluhenkinen ja tarkka. Johdon assistentti pitää langat käsissään myös kiireessä ja varmistaa päivittäisellä työllään, että johdon arki on sujuvaa.

Johdon assistentin työssä tarvitaan viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, tietotekniikkataitoja, liiketoiminnan tuntemusta ja valmiuksia toimia monipuolisissa digitaalisissa ympäristöissä. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat palveluhenkisyys, järjestelmällisyys, kielitaito ja sosiaaliset taidot. Työssä tarvitaan kykyä työskennellä paineen alla

Lue lisää ammatista Johdon assistentti

Johdon assistentteja työskentelee erilaisten yritysten, yhteisöjen, virastojen ja laitosten palveluksessa kaikilla aloilla niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

Johdon assistenteilla voi olla monipuolinen opiskelutausta, mutta useimmiten opinnot liittyvät liiketalouteen ja liiketoimintaan.

Toisella asteella voi suorittaa liiketoiminnan perustutkinnon, merkonomi. Perustutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Ammattitaidon kartuttua on mahdollista suorittaa myös liiketoiminnan ammattitutkinto ja

Lue lisää ammatista Johdon assistentti
* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita

Kuinka paljon Johdon assistentti tienaa?

Keskipalkka (miehet ja naiset):
3 282 EUR
kuukaudessa
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022

Palkka samankaltaisille töille kuin Johdon assistentti

Nyt näytetään: Miehet ja naiset

Valtiosektorilla palkka on 3% korkeampi kuin kunnallisella sektorilla
  • 3 282 EUR
  • 3 378 EUR
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset