🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Kiinteistönvälittäjä välittää kiinteistöjä ja tontteja toimien linkkinä myyjän ja ostajan välillä. Tehtäviin kuuluu selvittää kiinteistön arvo ja ilmoittaa kaupattavasta kiinteistöstä mm. verkkosivuilla ja lehdissä. Kiinteistönvälittäjä järjestää näyttötilaisuuksia ja esittelee kiinteistöä mahdollisille ostajille. Työpaikkoja on

Lue lisää ammatista Kiinteistönvälittäjä

Kiinteistönvälittäjä toimii linkkinä myyjän ja ostajan välillä välittäen kiinteistöjä, asunto-osakkeita, tontteja ja muuta kiinteää omaisuutta. Ammatissa voi olla erikoistunut tietyntyyppisiin tai tietyllä alueella sijaitseviin kiinteistöihin.

Välitystapahtuma käynnistyy, kun myyjä ottaa yhteyttä kiinteistönvälittäjään ja esittelee tälle myyntikohteen.

Lue lisää ammatista Kiinteistönvälittäjä

Kiinteistönvälittäjät työskentelevät kiinteistövälitysyritysten palveluksessa, yrittäjinä tai myyntiedustajina pankeissa tai rakennusliikkeissä.

 

Kiinteistöedustajan koulutus ja tutkinto (KED) on tarkoitettu alalle aikoville tai vasta vähän aikaa toimineille. Tutkinnon suorittamisen jälkeen on valmiudet toimia kiinteistöedustajana kiinteistönvälitysliikkeessä.

Alalla on mahdollista suorittaa kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT), joka suoritetaan näyttötutkintona. Tutkintoon valmentavaa

Lue lisää ammatista Kiinteistönvälittäjä
* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset