Palkka ja tietoa ammatista Myynti-insinööri (Kylmäala)

Myynti-insinööri työskentelee kylmäalalla yleensä kylmätilojen, -laitosten ja vaativien kylmälaitosten komponenttien myynnissä. Myynti-insinöörejä työskentelee suuremmissa asennus- ja huoltoyrityksissä sekä komponentteja valmistavissa ja maahantuovissa yrityksissä. Ammatissa tarvitaan kylmä-, sähkö-, automaatio- ja putkistotekniikan perusteiden hallintaa

Lue lisää ammatista Myynti-insinööri (Kylmäala)

Myynti-insinööri työskentelee kylmäalalla yleensä kylmätilojen, kylmälaitosten tai vaativien kylmälaitosten komponenttien myyntitehtävissä. Kylmälaitokset ovat jäähdyttämiseen tarkoitettuja erikokoisia, yleensä suurehkoja laitteistoja, joita käytetään esimerkiksi elintarvikelaitosten pakastehuoneissa ja jäähdytystunneleissa.

Myynti-insinöörin työtehtäviin

Lue lisää ammatista Myynti-insinööri (Kylmäala)

Keskisuuret ja suuret asennus- ja huoltoyritykset. Komponentteja valmistavat yritykset. Komponentteja maahantuovat yritykset.

Koulutustaustat vaihtelevat. Koulutus voi olla kylmämestari, teknikko, insinööri, insinööri (AMK) tai diplomi-insinööri.

Ammoniakki-, hiilivety- ja hiilidioksidilaitoksiin erikoistutaan peruskoulutuksen pohjalta työkokemuksen ja lisäkoulutuksen kautta.

Toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa voi ammattitaidon kartuttua suorittaa aikuiskoulutuksessa

Lue lisää ammatista Myynti-insinööri (Kylmäala)
* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset