🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Tuote-esittelijä tai konsulentti tekee myynninedistämistä esimerkiksi teollisuuden tai tukkukaupan yrityksen palveluksessa. Työhön kuuluu tuotteiden esittelyä esimerkiksi messuilla sekä ostotarjousten välittämistä edustamalleen yritykselle. Osa tuote-esittelijöistä toimii itsenäisinä yrittäjinä. Tuote-esittelijän työssä tarvitaan hyvää tuotetuntemusta sekä

Lue lisää ammatista Tuote-esittelijä

Tuote-esittelijä (konsulentti) tekee myynninedistämistyötä teollisuuden, tukkukaupan tai maahantuojan palveluksessa. Hän esittelee tuotteita messuilla, myymälätiloissa sekä asiakasyrityksissä.

Tuote-esittelijä pystyttää esittelypöydän sekä kertoo tuotteesta tai tuoteryhmästä näytteiden ja esittelymateriaalien avulla. Tuote-esittelijä ei itse myy

Lue lisää ammatista Tuote-esittelijä

Teollisuusyritykset, tukkuliikkeet, maahantuontiliikkeet. Osa toimii itsenäisinä yrittäjinä.

 

Koulutus vaihtelee toimialoittain. Tuote-esittelijällä voi olla esimerkiksi elintarvike- tai terveydenhuoltoalan, teknillisen alan tai kauneudenhoitoalan koulutus. Alalla toimitaan myös kaupallisella koulutuksella.

Toisella asteella voi suorittaa liiketalouden perustutkinnon, merkonomi. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella ja näyttötutkintona.

Näyttöt

Lue lisää ammatista Tuote-esittelijä
* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset