🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

London School of Business and Finance - haku ja opinnot

18 joulu 2012
KYSYMYS
London School of Business and Finance -koulun Law with Criminology kuulostaa mielenkiintoiselta koulutukselta. Olen yrittänyt googlailla tietoa, mutta muutama asia on jäänyt vähän epäselväksi.

1) Paljonko opiskelu tulisi maksamaan yhden lukuvuoden aikana?
2) Onko koulu "hyvä"? Briteissähän tietyillä kouluilla on merkittävä asema, joten vaikuttaako (aika monelle melko tuntematon) LSBF negatiivisesti esimerkiksi työnsaantiini?
3) Mitkä ovat sisäänpääsymahdollisuudet ja kuinka vaikea on päästä sisälle (lukion päättötodistuksen ka. yli 9 ja yo-paperit E/L)? Koska hakuaika alkaa ja miten se käytännössä tapahtuu?
4) Kannattaako hakea Lontoon muutamaan muuhunkin kouluun kuin vain yhteen? Erityisesti laki kiinnostaisi ja haluaisin työskennellä tulevaisuudessa mieluiten ulkomailla.

Vastaus

18 joulu 2012

Lukuvuosimaksu vaihtelee kandidaattiohjelmissa 7500 punnasta 8500 puntaan. Tämä riippuu pitkälti siitä, missä ajassa aiot tutkinnon suorittaa sekä minkä koulutusohjelman valitset.

En usko että LSBF:ssä opiskelu voisi millään tavalla vaikuttaa negatiivisesti työnsaantiin. LSBF tunnetaan maailmalla kauppatieteiden, johtamisen, rahoituksen, markkinoinnin ja yritysoikeuden kansainvälisenä keskuksena ja oppilaitoksella on laajat yhteistyökumppaniverkostot ja kontaktit muihin oppilaitoksiin ja työelämään.

Koulutusohjelmakohtaiset pääsyvaatimukset kannattaa varmistaa oppilaitoksen omilta nettisivuilta tai yksi hyvä vaihtoehto on ottaa suoraan yhteyttä kouluun nettisivujemme kautta täyttämällä yhteydenottopyyntölomake. Tämän lomakkeen täytettyäsi oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla ja saat vastauksia kysymyksiisi. Huomaathan, että yhteydenottopyyntö kannattaa kirjoittaa englanniksi.

Tarkemmat ohjeet hakulomakkeista ja tarvittavista todistuksista löydät oppilaitoksen nettisivuilta ”how to apply”-osiosta. Kansainvälisiltä hakijoilta vaaditaan mm. IELTS-kielitasotesti.

Yksityisiin oppilaitoksiin haetaan suoraan, eikä oppilaitoksilla ole tiettyä yhteishakua. Halutessasi voit siis toki hakea useampaankin oppilaitokseen, mutta suosittelen sinua kuitenkin ottamaan ensimmäisenä selvää vaihtoehdoista, sillä voihan olla, että koulutuksen etsintä vaiheessa löydät juuri sinulle sopivan oppilaitoksen, jolloin hakupapereita ei tarvitse lähetellä moneen eri kouluun.

Tsemppiä koulutuksen hakuun!

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi