🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Kesken jääneet lähihoitajaopinnot

13 maalis 2013
KYSYMYS
hei!
onko teillä mitään "täydennyskoulutusta" esim.lähihoitajille?tai siis tilanteeni on se,että olen aikoinaan opiskellut lähihoitaja-linjalla(n.10-v sitten..)valmistumisesta jäi puuttumaan vain erikoistumis/suuntautuminen.elämässäni tapahtui niihin aikoihin vakava auto-onnettomuus,mikä sotki suunnitelmia opiskelunkin suhteen...olen kouluttautunut sen jälkeen koulunkäynnin ohjaajaksi ja myös paljon työskennellyt kouluissa.
nyt olen kuitenkin vuoden ollut töissäosa-aikaisena yksityisessä palvelukodissa,missä on siis mielenterveys-ja päihdekuntoutujia/asukkaita.työni kyllä jatkuu edelleen.lisäksi olen päivät tällä hetkellä töissä yläasteella.
tarkoitukseni on jatkaa töitä palvelukodilla jatkossakin ja jään ehkä kokonaan koulutyöstä pois.palvelukodilla ja muissa tämän tyyppisissä paikoissa työskentely ns.pitemmän päälle vain vaatisi myös sen pätevyyden teoriassakin!!
olisin todella kiinnostunut siis,jos olisi koulutusta keskenjääneille lähihoitaja opinnoille!
terveisin,tanja Häkki

Vastaus

13 maalis 2013

Hei Tanja,

Kiitos viestistäsi. Mukava kuulla, että olet kiinnostunut suorittamaan loppuun kesken jääneet lähihoitajaopintosi.

Sinun kannattaa aloittaa koulutuspaikan etsintä tutustumalla sosiaali- ja terveysalan aikuiskoulutusta tarjoavien oppilaitosten koulutustarjontaan. Aikuiskoulutuksena toteutettavissa ammatillisissa opinnoissa huomioidaan aina opiskelijan aikaisemmat opinnot ja työn kautta hankittu osaaminen henkilökohtaisesti. Näin opintojesi sisältöä ja koulutustarvettasi voidaan suunnitella sen mukaan, millaista koulutusta juuri sinä tarvitset suorittaaksesi lähihoitajan pätevyyden antavan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon. Aikuiskoulutuksessa opinnot toteutetaan usein joustavina monimuoto-opintoina, mikä tarkoittaa, että lähiopetuksen lisäksi opintoihin kuuluu itsenäistä opiskelua, verkko-opintoja ja työssäoppimista. Opinnot on usein mahdollista suorittaa myös työn ohessa tai oppisopimuksella.

Sivustoltamme löydät runsaasti lähihoitajan ammattiin ja sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon valmistavaa aikuiskoulutusta. Tutustu lähihoitajan aikuiskoulutusvaihtoehtoihin täällä.

Suosittelen sinua vielä ottamaan yhteyttä suoraan siihen oppilaitokseen, jossa haluaisit mieluiten suorittaa lähihoitajaopintosi loppuun. Näin voit saada arvion tilanteestasi sekä lisätietoa hakuprosessista suoraan oppilaitokselta.

Aurinkoista kevättä ja tsemppiä koulutuksesi etsintään!


Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi