🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Opinnot Skotlannissa

10 kesä 2013
KYSYMYS
Hei! Olen 20v ja pari vuotta sitten valmistuin lähihoitajaksi ammattikoulusta. Nyt olen au pairina amerikassa ja alkanut pohtimaan muita opiskelumahdollisuuksia. Olen tullut siihen tulokseen että Hospility Management kiinnostaisi ja haluaisinkin opiskella kyseisen tutkinnon skotlannissa. Googlettamalla olen saanut sen verran inffoa että EU:n kansalaisena minun ei tarvistisi maksaa lukukausimaksuja, pitääkö paikkaansa? Haluaisin siis lähinnä tietää että minkälaiset mahdollisuudet minulla olisi päästä opiskelemaan ammattikoulu pohjalla ja pitäisikö minun suorittaa joitain ylimääräisiä testejä tai kursseja?

kiitos kiitos kiitos jo etukäteen, apu tulee tarpeeseen! Hyvää kesää :)

Vastaus

10 kesä 2013

Lukukausimaksut riippuvat paljon siitä, missä oppilaitoksessa haluaisit opiskella. Esimerkiksi Skotlannin yliopistoissa lukukausimaksut ovat 1000-6000 puntaa. Samoin pääsyvaatimukset vaihtelevat jonkin verran oppilaitosten mukaan.

Oliko sinulla mielessä jokin tietty oppilaitos johon olisit halunnut hakea? Jos haluat hieman tarkentaa kysymystäsi, voisit olla meihin yhteydessä infomailiimme info@studentum.fi, niin pystymme jelppaamaan sinua hieman paremmin :)

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi