🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Sibelius-Akatemia ja ammattikitaristin opinnot

10 joulu 2013
KYSYMYS
Hei,

Haluaisin tietoa Sibelius-Akatemiasta ja ammattikitaristin opinnoista.

Vastaus

12 joulu 2013

Hei,

Sibelius-Akatemia on musiikkiyliopisto, joka vastaa musiikin alan ylimmästä opetuksesta Suomessa. Sibelius-Akatemiasta valmistuu musiikin opettajia, ammattimuusikoita sekä musiikin asiantuntijoita. Opiskelijoita Sibelius-Akatemiassa on noin 1400 – ja vuosittain siellä aloittaa vajaa parisataa perusopiskelijaa.

Musiikkiyliopistossa voivat opiskella niin nuoriso-opiskelijat (alle 18-vuotiaat), aikuisopiskelijat, perusopiskelijat (kandi- ja maisterivaihe) sekä lisensiaatin ja tohtorin tutkintoon tähtäävät. 

Sibelius-Akatemian kitarakoulutus vie noin viisi ja puoli vuotta. Opiskelijat saavat ottaa sivuaineeksi esimerkiksi sähkökitaran, mandoliinin ja banjon soitto-opinnot. Kitarakoulutuksesta valmistuneet voivat työllistyä solistin, orkesteri-, kamarimuusikko- tai pedagogitehtäviin (soiton opetus). Aluksi opiskellaan musiikin kandidaatiksi (180 opintopistettä), jonka jälkeen musiikin maisteriksi (150 opintopistettä).

Lisätietoa hakuprosessista saat osoitteesta: http://www.siba.fi/documents/10157/1409161/Kandiopas2014_suomi.pdf/c0082bfc-d7bd-4a59-999d-bfc2d4832b65

Tsemppiä tulevaan!

Terveisin,
Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi