🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Liikennealan koulutus (liikenneinsinööri) hyödylliset oppiaineet

14 maalis 2016
KYSYMYS
Moi!
Olen lukiossa ja minua kiinnostaisi liikennealan koulutus (liikenneinsinööri). Mistä aineista olisi minulle hyötyä jatkossa tuolle alalle haettaessa?

Vastaus

14 maalis 2016

Hei! 

Kiitos kysymyksestäsi.Liikenneinsinöörin koulutusta järjestää Hämeen Ammattikorkeakoulu. Hämeen ammattikorkeakoulu onkin ainoa oppilaitos Suomessa, joka tarjoaa liikennesuunnitteluun ja älyliikenteen mahdollisuuksiin keskittyvää ammattikorkeakoulutasoista koulutusta. 

Liikennealan koulutuksen sisältöön kuuluvat  liikennesuunnittelun, liikennejärjestelmien kehittämisen, liikenneturvallisuuden, liikennetelematiikan, liikenteen ympäristövaikutusten arvioinnin ja johtamisen opintoja. Koulutuksessa voi suorittaa myös yrittäjyysopintoja.  

Liikennesuunnittelun opinnot painottuvat eril aisiin kävelyn, pyöräilyn, joukkoliikenteen ja autoilun suunnittelutehtäviin, joissa opitaan tekemään myös liikenetutkimuksia ja perehdytään liikenteen ympäristövaikutuksiin ja niiden arviointiin. 

Älyliikenteen opinnot antavat kokonaiskäsityksen tieto- ja viestintätekniikan erilaisista keinoista ja mahdollisuuksista, joilla voit parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta.  

Näin ollen sinulle on hyötyä todennäköisesti matematiikasta, yhteiskunta/johtamis/yrittäjyysopinnoista ja tietotekniikasta. 

Tarkempaa tietoa liikkenneinsinöörin koulutuksesta löydät sivustoltamme ja suosittelen sinua olemaan vielä yhteydessä suoraan Hämeen ammattikorkeakouluun sinulle hyödyllistä oppiaineista lukiossa. 

Onnea ja menestystä opintoihisi! 

Ystävällisin terveisin, 

Heini, Studentum.fi 

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi