🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

University of Groningen

23 helmi 2011
KYSYMYS
Miten Gröningen Yliopistoon pääsee opiskelemaan kauppatiedettä/liiketaloutta? Takana kansainvälinen yo -tutkinto (IB Tikkurilan lukio) ja keskinkertaiset paperit.

Vastaus

28 elo 2019

Hei,

Jos tarkoitit Hollannissa sijaitsevaa yliopistoa, niin Educations.com sivulta löytyy yliopiston esittelysivut. Lisäksi Univeristy of Groningenin (http://www.rug.nl/feb/informatievoor/internationalprospectivestudents/index) englanninkielisiltä sivuilta (http://www.rug.nl/feb/informatievoor/internationalprospectivestudents/index) löydät parhaiten tietoa kansainvälisille opiskelijoille taloustieteiden kandidaatin (http://www.rug.nl/feb/informatievoor/internationalprospectivestudents/bsc/index) ja maisterin tason (http://www.rug.nl/feb/informatievoor/internationalprospectivestudents/msc/index) koulutuksista.

Yliopiston sivuilta löytyy myös tietoa hakemisesta: http://www.rug.nl/prospectivestudents/application/applicationprocedure/index Hakuaika loppuu 1.5.2011. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan yliopiston ja kysyä lisää hakemisesta ja opinnoista.

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi