🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Lontoon AIU, FAshion Marketing

02 maalis 2011
KYSYMYS
Heipppa! Minulla olisi kysyttävää tuosta Lontoon AIU:n Fashion Marketing tutkinnosta. Kuinka paljon opiskelu siellä tulee maksamaan ja onko mahdollista tehdä samalla osa-aikaisesti töitä? Onko sinne helppo päästä sisään opiskelemaan vai pitääkö olla oikeasti todella fiksu? Onko mahdollista menestyä opinnoissa ja työelämässä Lontoossa jos 9 lk välitodistuksessa englannin arvosana oli 10?

Vastaus

28 elo 2019

Hei,

Kiitos kysymyksistäsi. Hyvä että sinulla on jo hyvä pohja englannin kieleen. Opiskelu Englannissa vahvistaa entisestään kielitaitoasi. Alussa tottuminen vie vain pari viikkoa ja kielitaitosi kehittyy vähitellen. Kielitaitosi kehittyy sitä mukaa kuinka paljon käytät kieltä ja kuinka paljon natiivien englantilaisten kanssa. Hyvin todennäköisesti pääset erittäin hyvin mukaan opetukseen jo heti opintojen alussa.

Tarkimman tiedon opiskelun ja työn yhdistämisestä sekä hinnoista saat suoraan yliopistosta. Voit kysyä asiaa Studentumin yhteydenottolomakkeella.

Voit myös lukea lisää tietoa opintomaksuista yliopiston kotisivuilta osoitteesta: http://www.aiuniv.edu/Tuition-And-Financial-Aid.

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi