🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Puoluepoliittinen historia

11 maalis 2011
KYSYMYS
Olen jo eläkkeellä oleva pitkän linjan poliittisen elämän osallistuja, ammattiyhdistysliike, valtuutettu. Mutta nyt kaipaisin jonkinlaista historian täydennystä ja mahdollisuustta päästä johonkin vähän korkeammelle tietotasolle.

Eli yritän löytää oikeaa opintolajia. Jos on kiinnostunut puoluepoliittisesta historiasta, niin mitä kirjoja pitäsi lukea? Kirjastoista saa hyvin vähän tietoa. En tarvitse mitään valtiotieteen kandidaatin tutkintoa, mutta jonkinlaisen esseen voisi haluta saada aikaiseksi. Pitäisikö aloittaa jostain 1800 luvun lopulta? Please, apua

Vastaus

28 elo 2019

Hei,

Studentumissa pystymme auttamaan sinua tutkintoon johtavasta nuorten ja aikuisten koulutuksesta. Voit opiskella kolmivuotisen alemman korkeakoulututkinnon ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Valtiotieteiden ja historian opintoja löydät melkein jokaisesta yliopistosta. Voit opiskella myös avoimen yliopiston kautta, jolloin sinun ei tarvitse osallistua pääsykokeisiin. Avoimessa yliopistossa voit opiskella esimerkiksi vuoden ajan, jos et halua jatkaa opintojasi. Varmista kuitenkin sisältyykö puoluepoliittinen historia opintosisältöön. Esimerkiksi Itä-Suomen yliopistossa Joensuussa tarjotaan yhteiskuntapolitiikan opintoja.

Jos et halua opiskella tutkintoa tai avoimessa yliopistossa, niin suosittelen etsimään tietoa internetistä sekä kirjastoista. Voit halutessasi myös esimerkiksi ottaa yhteyttä johonkin historian tai valtio-opin professoriin ja kysyä mitä hän suosittelisi lukemiseksi.

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi