🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Kriminaalipsykologian opiskelu ulkomailla

05 maalis 2021
KYSYMYS
Hei!

Haluaisin opiskella kriminaalipsykologiaa. Tiedän, että Suomessa sitä ei ole pääaineena, siksi haluaisinkin muuttaa ulkomaille. Netistä löytyy aika vähän tietoa onko kriminaalipsykologiaa mahdollista opiskella Euroopassa ja jos on niin missä.

Missä maissa?
Missä yliopistoissa?
Mitä opinnot maksavat?
Miten haku tapahtuu?

Vastaus

05 maalis 2021

Moi,

Kiitos kysymyksestäsi!

Suosittelisin sinua tutustumaan educations.com - sivustoon, sinne on listattu laajasti ulkomaalaisia oppilaitoksia Euroopasta ja muualta maailmasta. Löydettyäsi itseäsi kiinnostavan oppilaitoksen,voit olla koulutuksen järjestäjään suoraan yhteydessä ja kysyä tarkemmin opintomaksuista sekä haku prosessista. 

Kriminaalipsykologiaa ei tosiaan pysty Suomessa opiskelemaan pääaineena, mutta kriminaalipsykologiasta kiinnostunut voi silti opiskella alaa yhdistämällä esimerkiksi kriminologian ja psykologian opintoja. Psykologiaa voi opiskella pääaineena Turun, Itä-Suomen, Helsingin, Tampereen ja Jyväskylän yliopistoissa. Kriminologian perusopinnot voi opiskella sivuaineena ainakin Itä-Suomen yliopistossa. Helsingin yliopistossa voi suorittaa kriminologian maisteriohjelman sosiaalitieteissä.

Tsemppiä sinulle sopivan oppilaitoksen etsintään!

Ystävällisin terveisin,

Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi