🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Tietojenkäsittelyn maisteriohjelmat

25 marras 2022
KYSYMYS
Opiskelen tietojenkäsittelyä amkissa. Kiinnostaisi tämän jälkeen maisteriopinnot, mutta en tiedä mitkä kaikki voisi olla soveltuvia tämän tutkinnon jälkeen. Maantiede kiinnostaisi, mutta en tiedä miten sen voisi yhdistää tietojenkäsittelyyn

Vastaus

25 marras 2022

Hei,

Eri maisteriohjelmissa on tietyt valintakriteerit ja vaatimukset soveltuville korkeakoulututkinnoille. Soveltuvalla korkeakoulututkinnolla tarkoitetaan sellaista tutkintoa, joka on samalta tai läheiseltä alalta kuin haettu pääaine ja sen opinnot yhdessä täydentävien opintojen kanssa antavat riittävät edellytykset maisteritutkinnon suorittamiseen.

Tietojenkäsittelyn tradenomeille soveltuvia maisteriohjelmia ovat ainakin Tietojärjestelmätiede, kauppatieteiden maisteri sekä Tietojenkäsittelytieteet, filosofian maisteri. Kannattaa vielä tarkistaa valintaperusteet sinua kiinnostavan oppilaitoksen sivuilta tai Opintopolusta. Epäselvissä tapauksissa voit olla suoraan yhteydessä kyseisen oppilaitoksen hakijapalveluihin, sieltä saat varmasti tarkimman vastauksen. 

Onnea nykysisiin ja tuleviin opintoihisi!

Ystävällisin terveisin,

studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi