🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Meribiologian opiskelu

29 tammi 2024
KYSYMYS
Hei olen hyvin kiinnostunut meribiologian opiskelusta, mutta en omaa ammattilista koulutusta taikka lukio/yliopisto koulutusta,onko mahdollista ilman näitä päästä sisään haussa, olisin valmis rikkomaan omat rajani saavuttaakseni meribiolgistin paperit ja valmis tekemään työtä rankalla kädellä ja intohimo pienestä asti ollut kalat meri ekosysteemin toiminta ja sen suojelu tahroisin päästä tutkimaan ja oppimaan lisää kaikesta mikä mereen liitty ja vesistö eliöihin😌

Vastaus

29 tammi 2024

Hei!

Hienoa, että olet innostunut opiskelemaan meribiologiaa!

Yliopisto-opintoihin hakiessa vaaditaan tyypillisesti toisen asteen tutkintoa (esim. juurikin yo-tutkinto tai ammatillinen tutkinto). Oletko pohtinut toisen asteen tutkinnon suorittamista? Kannattaa joka tapauksessa varmistaa tarkat hakuehdot sinua kiinnostavien korkeakoulujen hakijapalveluista ja keskustella tarkemmin omasta tilanteestasi.

Ympäristö- ja meribiologiaa voit opiskella mm. Åbo Akademissa. Muita vaihtoehtoja voisivat olla Bio- ja ympäristötieteet tai biologia Helsingin yliopistossa, Itä-Suomen yliopistossa, Jyväskylän yliopistossa, Oulun yliopistossa tai Turun yliopistossa.

Tsemppiä sopivan opiskelupaikan löytämiseen!

Ystävällisin terveisin

Emma, studentum.fi:n tiimi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi