🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Talouskouluun

08 kesä 2012
KYSYMYS
Hei!
Olen tämän kevään ylioppilas ja olen kiinnostunut talouskoulusta. En ole hakenut yhteishaussa talouskouluun. Onko talouskouluun mahdollista päästä enää tänä syksynä? Toivon pikaista yhteydenottoa. Kesäterveisin Petra Häggman

Vastaus

08 kesä 2012

Hei,

Onnea uudelle ylioppilaalle! Sivustoltamme löytyvät talouskoulut näet täällä.

Jos haluamasi opiskelupaikka jäi kevään yhteishaussa saamatta, voi ovi toivomaasi oppilaitokseen aueta täydennyshaun kautta. Täydennyshaussa on mukana sellaisia koulutusohjelmia, joihin on jäänyt vapaita aloituspaikkoja yhteishaussa.

Ammatillisiin koulutuksiin vapaiksi jääneille opiskelupaikoille järjestetään valtakunnallinen täydennyshaku 6.7.-13.7.2012. Vapaaksi jääneitä paikkoja kannattaa tiedustella myös suoraan oppilaitoksilta, sillä kaikki koulut eivät välttämättä ole mukana valtakunnallisessa täydennyshaussa.

Täydennyshaku ammatilliseen koulutukseen tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.haenyt.fi, jossa myös täydennyshaussa mukana olevat opiskelupaikat julkaistaan haun alkaessa.

Jos opiskelupaikka ei irtoa täydennyshaussa, voit mahdollisesti päästä aloittamaan opintosi tammikuussa. Esimerkiksi Koulutuskeskus Sedussa Seinäjoella alkaa talouskoulu elo- ja tammikuussa.

Onnea opintoihisi ja aurinkoista kesää!

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi