🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Sairaanhoitajasta terveydenhoitajaksi

08 elo 2012
KYSYMYS
Hei!
Olen valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 2010. Nyt haluaisin jatkaa opiskeluja terveydenhoitajaksi? Miten minun pitäisi mahdollisesti toimia? Lähin opiskelupaikkani on Kuopio.

Vastaus

08 elo 2012

Hei,

Sairaanhoitajan (AMK) tutkinnon voi täydentää terveydenhoitajan (AMK) tutkinnoksi ammattikorkeakoulujen aikuiskoulutuksessa.

Mikkelin ammattikorkeakoulu järjestää Sairaanhoitajasta (AMK) terveydenhoitajaksi (AMK) -koulutuksen. Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä ja opiskeluaika on 2 vuotta. Aloituspaikkoja on 25. Opiskelu on monimuotoista ja lähiopetuspäiviä on joka toinen viikko 2-3 päivää kerrallaan. Opintojen aikana suoritetaan 16 viikon terveydenhoitotyön harjoittelu, jota ei voi suorittaa oman työn ohessa.

Opiskelijavalinta tehdään tutkintotodistuksen, työkokemuksen ja aikaisemmin suoritetuista AMK-opinnoista kertyvien pisteiden perusteella.

Myös Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää muuntokoulutusta, ja juurikin Kuopiossa. Muuntokoulutuksessa opintojen sisältö ja suoritettavaksi jäävien opintojen määrään vaikuttavat oppimistarve, aikaisemmin hankittu osaaminen ja opintojen henkilökohtaistaminen (hops).  Opinnot sisältävät luento- ja verkko-opetusta,itsenäistä opiskelua sekä harjoittelua opiskelijan hopsin mukaisesti.

Toivottavasti tästä on sinulle apua! Onnea opintoihisi ja aurinkoista loppukesää!

Terveisin,
Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi