🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Hoitoalan koulutuksista

10 loka 2012
KYSYMYS
Hei, kysyisin neuvoa. Olen asunut Saksassa 25 vuotta ja toiminut kampaajana, kampaajamestarina. Minulla on myös etäopiskeluna kosmetologin koulutus, ikää on 51v.
Siitä huolimatta minä haluaisin siirtyä hoitoalalle. Mitä suosittelisitte, missä voisin esim. hyödyntää ammattiani, ja mille alalle on tarvetta? Haluan takaisin kotimaahani.
Kiitollinen vastauksesta.

Vastaus

10 loka 2012

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi. Terveysalalla työllisyystilanne on tällä hetkellä hyvä, ja joillakin aloilla työntekijöistä on jopa pulaa. Työntekijöiden siirtyminen eläkkeelle ja väestön ikääntyminen lisäävät uuden työvoiman tarvetta entisestään. Työvoiman kysynnän suhteen Suomessa on kuitenkin suuria alueellisia vaihteluita. Lisäksi sairaanhoitajien ammatissa lyhytaikaiset paikkaukset ja sijaisuudet ovat tyypillisiä.

Kaikki sivustoltamme löytyvät hoitoalan koulutukset löydät täältä. Sivustoltamme löytyvät hoitoalan aikuiskoulutukset löydät täältä.

Voit valita mm. seuraavista hoitoalan koulutuksista:

Ammattikorkeakouluihin haetaan yhteishaussa osoitteessa amkhaku.fi. Seuraava hakuaika on kevään 2013 yhteishaussa.

Ammatillisten oppilaitosten aikuiskoulutuksiin haetaan yleensä suoraan oppilaitoksiin. Hakuajat vaihtelevat, joten kannattaa tarkistaa tilanne sinua kiinnostavan oppilaitoksen kotisivuilta ja jättämällä sivustomme kautta koululle yhteydenottopyyntö.

Yliopistoon haetaan yhteishaussa osoitteessa yliopistohaku.fi. Seuraava hakuaika on keväällä 2013.

Onnea oman koulutuksesi löytämiseen ja aurinkoista syksyä!

Terveisin,
Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi