🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Kandi- ja maisteriohjelmat

Kauppatieteet

Aalto-yliopisto, paikassa Espoo
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Kauppatieteet

Yhteiskunnan kehittämisen on oltava sekä ympäristön ja ihmisten kannalta kestävää että taloudellisesti kannattavaa. Liiketoiminnan perimmäisenä tarkoituksena on luoda yhteiskuntaan lisäarvoa ja vaikuttaa siihen positiivisesti. Kauppatieteiden kandidaattiohjelma valmistaa sinut juuri siihen. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on hallussa:

  • Kokonaisvaltainen liiketaloustieteiden tuntemus. Peruskurssien ansiosta tunnet jokaisen pääaineen (johtaminen, laskentatoimi, tieto- ja palvelujohtaminen, markkinointi, rahoitus, taloustiede ja yritysjuridiikka) hyvin sekä teorian että käytännön tasolla.
  • Substanssiosaaminen valitsemassasi pääaineessa. Perehdyt yhteen pääaineeseen syvällisemmin ja saavutat sekä työelämän että jatkoksi suoritettavien maisteriopintojen vaatiman taitotason.
  • Kriittinen ja analyyttinen ajattelutapa.Tunnet keskeiset liiketoiminnan tunnusluvut ja pystyt tekemään taktisia ja strategisia ratkaisuja niihin perustuen. Osaat myös hyödyntää monipuolisesti data-analytiikkaa päätöksenteon tukena.
  • Teoreettinen osaaminen.Hahmotat laajoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia kuten liiketoiminnan taustalla vaikuttavia teorioita, ja periaatteita, jotka vaikuttavat sekä yksityisen että julkisen sektorin toiminnan taustalla.
  • Erinomaiset yhteistyötaidot. Pystyt ratkaisemaan ongelmia proaktiivisesti ja tarttumaan toimeen konkreettisin keinoin sekä monikulttuurisen tiimin johtajana että jäsenenä.
  • Vakuuttavat ilmaisutaidot. Kykenet toteuttamaan ideoitasi yrittäjähenkisellä asenteella ja viestimään niistä sekä kirjallisesti että suullisesti kaikille oleellisille sidosryhmille.
  • Kyky luoda parempaa globaalia yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintaa. Tunnet vastuullisen liiketoiminnan, kestävän kehityksen ja etiikan käsitteet sekä toimit niiden mukaisesti pyrkien lopputulokseen, joka on sekä yritystoiminnan että yhteiskunnan kannalta mahdollisimman positiivinen.

Kauppatieteiden kandidaattiohjelmasta valmistuessasi tunnet liiketoiminnan perusperiaatteet kattavasti ja pääaineopintojesi ansiosta yhden liiketoiminnan osa-alueen työelämän ja maisteriopintojen aloittamisen kannalta riittävän syvällisesti.

Lähteet: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden kandidaatti ja kauppatieteiden maisteri

Aalto-yliopisto
Otakaari 1
02150 Espoo

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistossa voit yhdistellä luovasti ja koota oman näköisen kokonaisuuden taiteen, tekniikan ja talouden aloilta. Aallosta löydät kattavan valikoiman kandidaatti, maisteri- ja tohtoriohjelmia kolmelta eri alalta. Aalto-yliopistossa tiedetään, että maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Aalto-yliopisto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille...

Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu