Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto | ruokakaupalle suunnattu

Amiedu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Helsinki
Ammattitutkinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto | ruokakaupalle suunnattu

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, ruokakaupalle suunnattu

Lähiesimiestyön ammattitutkinto | ruokakaupalle suunnattu

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittamisen jälkeen osaat suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä sekä perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita työpaikkaan ja kaupan tehtäviin.

Koulutuksen aikana perehdyt esimiestyöskentelyyn, kehität osaamistasi asiakkuuksien hoitamisesta, toiminnan kannattavuudesta sekä henkilöstön kehittämisestä. Koulutuksen aikana voit myös päivittää osaamistasi kaupan alan lainsäädännöstä ja trendeistä sekä kehittää omia projektityöskentelytaitojasi.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella, jolloin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan tai ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa opiskelijamaksu määrittyy opiskeluiden laajuuden perusteella.

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Jos koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, suunnitteluun osallistuu myös työnantajan edustaja.

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat koulutuspäivät Amiedussa, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aiempi osaaminen. Arvioitu suorittamisaika on noin yksi vuosi. Tutkinto on suoritettavissa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos henkilöllä on riittävä osaaminen hankittuna.

Koulutuksen sisältö

Tutkintoon valmistava sisältö suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Amiedun pääkouluttajan kanssa, niin että opiskelut tukevat osaamistarpeiden kehittämistä sekä yrityksen tavoiteasetannan toteutumista. Sisällöstä muodostuu näin henkilökohtainen opiskeluohjelma. Tyypillinen sisällön laajuus on 8-12 lähipäivää sekä opiskelijan kehittymistarpeiden mukaisesti itsenäistä opiskelua ja verkkokursseja.

Tutkinto sisältää yhden pakollisen tutkinnon osan ja kaksi valinnaista tutkinnon osaa.

Pakollinen tutkinnon osa:

  • Lähiesimiehenä toimiminen, 70 osp

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Asiakassuhteiden hoito, 40 osp
  • Toiminnan kannattavuus, 40 osp
  • Henkilöstötyö, 40 osp
  • Kehittämissuunnitelma, 40 osp

Voit myös suorittaa tutkinnon osan tai osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta (40 osp).

Hakeminen

Lähiesimiestyön ammattitutkinto soveltuu erinomaisesti kaupan ja palvelualan tarpeisiin. Tutkinto on suunnattu henkilöille, jotka toimivat päivittäistavarakaupan alalla tiimin tai osaston lähiesimiehenä tai työryhmänsä vetäjänä, esimerkiksi osastovastaavina tai -päälliköinä tai heidän varahenkilöinään.

Koulutukseen haetaan Amiedun nettisivuilla näkyvän Hae koulutukseen -linkin kautta. 

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työnantajalle että opiskelijalle.

Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella, jolloin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan tai ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa maksat opiskelijamaksun 250–450€ itse opiskeluiden laajuudesta riippuen. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto | ruokakaupalle suunnattu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Amiedu

Amiedu

Amiedu

Amiedussa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä ammatillisia sertifikaatteja. Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta, ja Amiedussa opiskelee vuosittain yli 23 000 aikuista. Suurin osan koulutuksista toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työpaikan kanssa. Siinä yhdistyy...


Lue lisää oppilaitoksesta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi

Arvioinnit

Lähiesimiestyön ammattitutkinto | ruokakaupalle suunnattu ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.