Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Medialinja | Web Designer

Eurajoen kristillinen opisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Eurajoki
Kansanopistot
Medialinja

Medialinja | Web Designer

Medialinjan opinnoissa voit kehittää osaamistasi verkkoviestinnän, verkkosivujen suunnittelun ja toteutuksen, valokuvauksen ja kuvankäsittelyn aloilla sekä oppia käyttämään monipuolisesti alan ohjelmistoja ja työmenetelmiä käytännön harjoituksissa. Koulutus on päätoimista päiväopiskelua.

Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa media-alan ammattitutkinto.

Lukuvuoden aikana tutustutaan monipuolisesti ja käytännönläheisesti mm. media-alan työvälineohjelmistoihin, julkaisujärjestelmiin ja toimintatapoihin sekä projektinhallintaan.

Medialinjan opinnot

Keskeiset oppiaineet:

  • Verkkopalvelujen suunnittelu ja toteutus (Dreamweaver, Html4/5, WordPress ja Joomla, verkkokauppa, JS, Php ym.)
  • Digikuvaus ja kuvankäsittely (Photoshop ja Lightroom)
  • Julkaisugrafiikka ja taitto (InDesign, esitteet, lehdet)
  • Vektorigrafiikka (Illustrator, logot)
  • Videoeditointi ja äänenkäsittely (Premiere Elements)
  • Projektinhallinta, tekijänoikeudet, yrittäjyys ja yritystoiminta, sosialinen media ja digimarkkinointi yrityksen toiminnassa, verkkotekstin tuottaminen ja kielenhuolto, ym.

Koulutuksen aikana tehdään paljon käytännönläheisiä harjoituksia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Medialinja | Web Designer, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan Eurajoen kristillisen opiston omilla verkkosivuilla. Pääsyvaatimuksena koulutukseen on 18 vuoden ikä, suoritettu oppivelvollisuus sekä tietokoneenkäytön perustaidot.

Koulutus on tarkoitettu verkkoviestinnästä, www-sivujen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä valokuvauksesta kiinnostuneille henkilöille, joilla riittävät pohjatiedot tietotekniikasta. Koulutus sopii hyvin myös täydennyskoulutukseksi eri aloille.

Opintovuosi EKOssa ei vaikuta paikkaasi ensikertalaiskiintiössä, joten voit edelleen hakea ensikertalaisena korkeakouluihin.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opistolla asuva: 475 € / kk (hinta sisältää opetuksen, asumisen 2 hh huoneessa, aamupalan, lounaan, iltapäiväkahvin ja päivällisen)

Kotoa käyvä: 347 € / kk (hinta sisältää opetuksen, lounaan ja iltapäiväkahvin)

Koulutukseen on mahdollista hakea Kelan opintotukea.

Koulutukseen on mahdollista hakea opintoseteliavustusta. Avustuksen määrä on n. 100 € / kk kuukausimaksusta. Opintoseteliä voivat hakea työttöminä työnhakijoina olevat (toimitettava todistus asiasta) tai vailla 2. asteen koulutusta olevat. Opintoseteliavusta on jaettavissa rajallinen määrä. Rehtori käsittelee hakemukset ennen opintojen alkua.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Medialinja | Web Designer? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eurajoen kristillinen opisto

Eurajoen kristillinen opisto

Tervetuloa Eurajoen kristilliseen opistoon!

Eurajoen kristillisessä opistossa voit valmentautua jatko-opintoihin, valmistua ammattiin, opiskella oppimisen ilosta ja uudistua käyttämällä aikasi mielenkiintoisiin opintoihin. Eurajoella myös asut viihtyisästi ja saat uusia ystäviä. Eurajoen kristillinen opisto tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen ja kokemukselliseen opiskeluun. Oppimisen ilo löytyy omakohtaisesta halusta oppia...


Lue lisää oppilaitoksesta Eurajoen kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eurajoen kristillinen opisto

Koulutie 4
27100 Eurajoki

 Näytä puhelinnumero
www.eko.fi

Arvioinnit

Medialinja | Web Designer ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: