Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kymppiluokka | perusopetuksen lisäopetus

Itä-Karjalan Kansanopisto
Yhteenveto
Pituus: 9–18 kuukautta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Perusopetuksen jälkeisen valmistavan koulutuksen haku / jatkuva haku
   
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Paikkakunta: Punkaharju
Koulutustyyppi: Kansanopistot

Kymppiluokka | perusopetuksen lisäopetus

Kymppiluokka (perusopetuksen lisäopetus)

Kymppiluokka | perusopetuksen lisäopetus

Itä-Karjalan Kansanopiston perusopetuksen lisäopetus eli kymppiluokka antaa mahdollisuuden niille, jotka haluavat korottaa peruskouluaineiden arvosanoja. Kymppiluokka sopii myös maahanmuuttajille.

Koulutuksen sisältö

Tutkintoaineiden lisäksi koulutuksessa opiskellaan kansalaistaitoja, harrastus- ja taideaineita sekä tutustutaan jatkokoulutusvaihtoehtoihin. Koulutusohjelmaan sisältyy myös työpajoja, teematapahtumia, opintoretkiä, käytännön toimintaa ja työelämään perehdyttävä jakso. Opiskelet myös kädentaitoja, kotitaloutta, musiikkia, kuvaamataitoa ja ilmaisua.

Perusopetuksen tai lisäopetuksen oppimäärän suorittamisesta hakuvuonna annetaan kuusi lisäpistettä valittaessa opiskelijoita ammatilliseen peruskoulutukseen.

  Kiinnostuitko koulutuksesta?

  Jos haluat lisätietoa aiheesta Kymppiluokka | perusopetuksen lisäopetus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

  Hakeminen

  Kymppiluokalle (perusopetuksen lisäopetus) haetaan perusopetuksen jälkeisen valmistavan koulutuksen haussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jatkuva haku suoraan oppilaitokseen.

  Tutkinto / todistus

  Todistus lisäopetuksen oppimäärän suorittamisesta.

  Kustannukset

  Kymppiluokan (Perusopetuksen lisäopetuksen) opiskelijoille, peruskoulun keväällä tai vuosi sitten päättäneille ovat opetus ja asuminen sekä oppikirjat ja ruokakin pääosin maksuttomia. Iltapäiväkahvi ja iltapala maksavat 10 €/vko niitä käyttäville.

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kymppiluokka | perusopetuksen lisäopetus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  » In English Moderni ja sitoutumaton Itä-Karjalan Kansanopisto järjestää sekä yleissivistävää että ammatillista koulutusta. Luonnonläheinen, yhteisöllinen ja monikulttuurinen opisto tarjoaa opiskelijoilleen tilaisuuden laaja-alaiseen itsensä kehittämiseen ja mahdollisuuksia valmentautumiseen niin jatko-opiskelua, työelämää kuin yhteiskuntaa varten. Itä-Karjalan Kansanopisto tarjoaa monenlaista toimintaa myös...


  Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Karjalan Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Valoniementie 32
  58450 Punkaharju

   Näytä puhelinnumero
  www.ikko.fi

  Arvioinnit

  Kymppiluokka | perusopetuksen lisäopetus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.