Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kymppiluokka | perusopetuksen lisäopetus

Itä-Karjalan Kansanopisto
Yhteenveto
9 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Punkaharju
Perusopetus

Kymppiluokka | perusopetuksen lisäopetus

Kymppiluokka, perusopetuksen lisäopetus

Kymppiluokka | perusopetuksen lisäopetus

Haluatko korottaa tai suorittaa peruskouluaineiden arvosanoja? Tämä koulutus on sinulle mahdollisuus ja opinnollisen suuntautumisen vuosi. Lisäopetus sopii myös maahanmuuttajille.

Tule parantamaan pohjakoulutustasi ja valitse tavoite elämällesi. Opetus suunnitellaan yksilöllisesti omien tarpeittesi mukaan.

Perusopetuksen lisäopetus on tarkoitettu perusopetuksen oppimäärän suorittaneille nuorille. Lisäopetuksessa voi korottaa perusopetuksen oppimäärään kuuluvia yhteisiä ja valinnaisia oppiaineita, opiskella monialaisia kokonaisuuksia ja saada laaja-alaisia valmiuksia nopeasti muuttuvaa maailmaa ja jatko-opintoja varten.

Opintojen sisältö ja toteutus

Tutkintoaineiden lisäksi opiskelet kansalaistaitoja, harrastus- ja taideaineita, tutustut työelämään ja jatkokoulutuksiin. Opit ja harjoittelet käytännön tilanteissa. Voit opiskella myös kädentaitoja, kotitaloutta, musiikkia, kuvaamataitoa ja ilmaisua, valita opintoja muilta linjoilta tai osallistua enemmän työharjoitteluun.

Lisäopetuksen suorittamisesta saa kuusi pistettä ammatilliseen perustutkintoon haettaessa. Opiskelun kesto on 9 kk (38 ov). Koulutus alkaa vuosittain elokuun puolivälissä.

  Hakeminen

  Perusopetuksen jälkeisen valmistavan koulutuksen haussa opintopolku.fi tai jatkuva haku suoraan oppilaitokseen. Joustava opintojen aloittaminen.

  Hakulomakkeen voit tilata opistolta, tulostaa tai täyttää oppilaitoksen verkkosivuilla.

  Tutkinto / todistus

  Todistus lisäopetuksen oppimäärän suorittamisesta.

  Kustannukset

  Opetus, asuminen, oppikirjat sekä aamupala, lounas ja päivällinen ovat maksuttomia
  opistolla asuville. Opiston ulkopuolella asuvilla opetus, lounas ja oppikirjat ovat maksuttomia.

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kymppiluokka | perusopetuksen lisäopetus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  » In English Moderni ja sitoutumaton Itä-Karjalan Kansanopisto järjestää sekä yleissivistävää että ammatillista koulutusta. Luonnonläheinen, yhteisöllinen ja monikulttuurinen opisto tarjoaa opiskelijoilleen tilaisuuden laaja-alaiseen itsensä kehittämiseen ja mahdollisuuksia valmentautumiseen niin jatko-opiskelua, työelämää kuin yhteiskuntaa varten. Itä-Karjalan Kansanopisto tarjoaa monenlaista toimintaa myös...


  Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Karjalan Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Valoniementie 32
  58450 Punkaharju

   Näytä puhelinnumero
  www.ikko.fi

  Arvioinnit

  Kymppiluokka | perusopetuksen lisäopetus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

  Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

  Mahdollisuuksia aikuisille opiskelijoille!

  Tutustu koulutusohjelmiin ja aloita opiskelu Eiran aikuislukiossa. Voit ilmoittautua milloin vain vuoden aikana opiskelijaksi. Opiskele paikan päällä tai verkossa. Tervetuloa!