AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Restonomi (AMK) | palveluliiketoiminta | päivätoteutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, paikassa Jyväskylä
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Restonomi (AMK) | palveluliiketoiminta | päivätoteutus

Tavoite

Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelman ytimessä ovat tulevaisuuden palvelut, vastuullinen liiketoimintaosaaminen sekä asiakaslähtöinen kehittäminen ravitsemisalalla (ravintola- ja ruokapalvelut). Ohjelmassa edistetään kestävän kehityksen mukaisia toimintamalleja osana kilpailukykyistä ravintolaliiketoimintaa.

Valmistunut restonomi osaa kehittää ravitsemispalvelujen laatua ja johtaa kestävää sekä kannattavaa alan liiketoimintaa. Esimiehinä toimiessaan restonomit luotsaavat vastuullisesti monikulttuurisia työyhteisöjä sekä Suomessa että ulkomailla. Uusien palveluiden kehittäminen asiakasta kuunnellen, luovuutta ja uusia ideoita hyödyntäen on koulutuksen keskiössä.

Koulutuksen sisältö

Painottaessasi opintosi kestävään gastronomiaan pääset kokemaan ja näkemään ruokaketjun pellolta pöytään. Opit ymmärtämään ruokaan liittyvää liiketoimintaa teollisuudesta ravintoloihin, ruokakulttuuria, ruuan laatua ja vaikutusta hyvinvointiin sekä ruoan tuotantotapoja.

Katsot ruokaa sekä paikallisesta että maailmanlaajuisesta näkökulmasta. Huomaat, että vastuullisuus on tärkeää sekä kuluttajalle että tuottajalle ja myös merkittävä kilpailuvaltti yrittäjälle. Elintarvikeala on myös isoa globaalia bisnestä! Tapahtumien järjestäminen, opintomatkat ja yritysvierailut ovat olennainen osa opintojasi. Tällä reseptillä sinusta tulee ruoka-alan vastuullinen kehittäjä!

Opiskeltavia aiheita:

  • ruokatuotannon suunnittelu
  • palveluprosessit
  • ruoka- ja ravintopalvelujen johtaminen
  • ruokakulttuuri, ruuan laatu, tuotantoprosessi, kestävä kehitys
  • markkinointi
  • taloushallinto

Globaali kilpailu ja muuttuvat kulutuskäyttäytymisen trendit palvelualalla vaativat alan osaajilta innovatiivisia ratkaisuja. Koulutuksessa painottuvat palvelutuotteiden myynti, asiakaslähtöisyys, elämystuotanto sekä vastuullinen liiketoiminta.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tarjoamme korkeakoulututkintoon...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu