Bachelor of Arts in Culinary Arts

Kendall College
Yhteenveto
12 quarters (10-weeks each)
englanti
Opintotukikelpoinen
   
Chicago
Kandi- ja maisteriohjelmat

Bachelor of Arts in Culinary Arts

Bachelor of Arts in Culinary Arts

Bachelor of Arts in Culinary Arts

Kandidaatin tutkintoon valmistava Culinary Arts -ohjelma kouluttaa ammattilaisia ravintola-alan eri tehtäviin. Kendall College on yksi Yhdysvaltojen arvostetuimmista hotelli- ja ravintola-alan kouluista. Se tarjoaa opiskelijoille korkealuokkaista alan akateemista ja käytännön osaamista. Oppilaitoksen Culinary Arts -ohjelma valmistaa opiskelijat menestyvälle uralle ravintola-alan johtotehtäviin. 

Opiskelu Culinary Arts -ohjelmassa

Opintojen aikana opiskelijat oppivat muun muassa ravintola-alan yrittäjiltä vaadittavia taitoja kuten elintarvikealan yrityksen suunnittelua, rakentamista sekä pyörittämistä. Opintoihin kuuluu myös yleissivistäviä kieliopintoja, matematiikkaa sekä tietotekniikka- ja viestintätaitojen opiskelua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa Bachelor of Arts in Culinary Arts -ohjelmasta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Kendall College on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bachelor of Arts in Culinary Arts, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kansainvälisiltä hakijoilta edellytetään kielitaidon todistamista TOEFL- tai IELTS-testillä. 

TOEFL-testistä (Test of English as a Foreign Language) edellytetään vähintään kokonaispistemäärää 71. Kustakin testin neljästä osasta on saatava vähintään 17 pistettä. 

IELTS-testin alhaisin  hyväksytty pistemäärä on 5.5 tai korkeampi. Kuullun ja luetun ymmärtämisestä tulee saada kummastakin vähintään 5.5 pistettä ja esseestä sekä puhutusta osiosta vähintään 5 pistettä. 

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts in Culinary Arts

Kustannukset

Lukukausimaksut lukuvuonna 2015–2016

Kokoaikainen opiskelu:  $8,443 / 10 viikkoa (quarter)
Osa-aikainen opiskelu: $688 / opintopiste (credit hour)
Harjoittelu: $5,159 / 10 viikkoa (quarter) 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Bachelor of Arts in Culinary Arts? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kendall College

Haluatko opiskella hotelli- ja ravintola-alaa tai kauppatieteitä Yhdysvalloissa? Vuodesta 1934 korkealuokkaista koulutusta tarjonnut Kendall College on yksi Yhdysvaltojen arvostetuimmista hotelli- ja ravintola-alan kouluista. Kendall College valmistaa opiskelijat  kansainväliselle uralle hotelli- ja ravintola-alan tehtävissä tai kauppatieteen alalla. Niin opetuksen sisällöt kuin...


Lue lisää oppilaitoksesta Kendall College ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kendall College

Arvioinnit
Bachelor of Arts in Culinary Arts ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Bachelor of Arts in Culinary Arts täytä seuraavat tiedot: