Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Erikoisammattitutkinnot
Ei arviointeja

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Sinustako majoitus- ja ravintola-alan menestyksekäs esihenkilö?

Kaipaatko lisää tukea ihmisten johtamiseen? Tiesitkö, että hyvällä johtamisella on paljon merkitystä työssä viihtymiseen. Hyvä esihenkilö saa työntekijöistä parhaat puolet esiin ja saa työntekijät sitoutumaan työpaikkaan. Keudassa saat paljon työkaluja parempaan johtamiseen ja opit tunnistamaan omat vahvuudet ja heikkoudet. Tarjoamme työkaluja omasta ja työyhteisön hyvinvoinnista huolehtimiseen. Meillä kehityt myös työn suunnittelussa, perehdyttämisessä, rekrytoinnissa sekä palautteen antamisessa. Opit tunnistamaan keinoja parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden ja tuloksen saavuttamiseen.

Tutkintoon on jatkuva haku, joten täytä hakemus jo tänään!

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos toimit esihenkilötehtävissä majoitus- tai ravitsemisalan liikkeessä esimerkiksi työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä.

Tutkinto antaa valmiudet työskennellä vaativissa esihenkilötehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa, liikenneasemien ravintoloissa sekä matkustajalaivojen ravintoloissa. Voit toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot voit suorittaa kokonaan etäopintoina. Opinnot sisältävät keskimäärin kaksi puolen päivän koulutusta kuukaudessa. Lisäksi opiskelija saa henkilökohtaista ohjausta opiskelun aikana. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Seuraava aloitus on 16.2.2023.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Koulutuksen kesto määräytyy sinun aiemman osaamisen mukaan (1-1,5 vuotta). Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Kysy lisää!

Koivunen Johanna

Tuntiopettaja Päätoiminen

+358 505 958 370

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358 401 744 434

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu