Ammattitutkinnot

Portaat ravintola- ja catering-alalle (10–30 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Portaat ravintola- ja catering-alalle (10–30 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Ruokapalveluiden moniosaajaksi!

Koulutus on mahdollista suorittaa kokonaan oppisopimuskoulutuksena työpaikalla. Opiskelijalle suunnitellaan oma oppimispolku.

Työtehtävät ravitsemispalveluissa toimimisessa:

astiahuolto salaattien valmistus muita keittiön aputöitä (ruokien lämmitys, lisäkkeiden teko, sämpylöiden valmistus) asiakaspalvelu linjaston hoito (kassaosaaminen – huomioitava linjasto/kassa) erityisruokavaliot huomioiden

Työtehtävät palvelu- ja jakelukeittiön toiminnoissa:

astiahuolto salaattien / vitriinituotteiden valmistus palvelu- ja jakelukeittiössä asiakaspalvelu raaka-aineiden ja välitystavaroiden tilaaminen erityisruokavaliot huomioiden.

Koulutuksen aikana suoritat tutkinnon osan/osia Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta tai Ruokapalvelujen ammattitutkinnosta. 

Tutustu Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon sisältöön Opintopolussa Tutustu Ruokapalvelujen ammattitutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Koulutus edellyttää alan työpaikka, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta koulutus- tai oppisopimuksella, tarvittaessa muutamia lähiopiskelupäiviä oppilaitoksessa sekä etätehtäviä ja verkko-opintoja.

Maksaako tämä koulutus?

Toteutamme koulutuksen oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Tarvitset älylaitteen etäopetusta varten.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Vaajoensuu Anna-Maria

Opettaja

+358503305439

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Lehtinen Eija

Opettaja

+358401745526

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Portaat ravintola- ja catering-alalle (10–30 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Portaat ravintola- ja catering-alalle (10–30 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu