🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatilliset perustutkinnot

Tulevaisuuden turvatekniikan tekijäksi

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tulevaisuuden turvatekniikan tekijäksi

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Tulevaisuuden turvatekniikan tekijäksi?

Miltä valvontakameran kuva näyttää ja miten kamera tunnistaa ajoneuvon? Miten yritysten tilojen valvonta voidaan toteuttaa ja miten luvaton liikkuminen havaita? Miten tieto oven luvattomasta avaamisesta saadaan valvomon tietoon tai asiakkaan matkapuhelimeen? Miten kyberturvallisuus huomioidaan turvallisuustekniikassa ja miten tietoverkkoympäristö rakennetaan? Koulutuksessa saat vastaukset näihin ja moniin muihin aiheeseen liittyviin kysymyksiin. Verkko-oppimisympäristö ja projektiluontoinen työskentely mahdollistavat joustavan opintojen suorittamisen. Verkko-oppimisympäristössä keskityt opetettavien aiheiden teoriaan ja lähiopetuksessa asennusprojektien työstämiseen.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Turvajärjestelmän asentaminen ja huolto (30 osp). Tutkinnon osa Turvallisuusalan perustutkinnosta.

Laajuus ja kesto

30 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 4–6 kuukautta.

Kenelle

Hakiessasi tähän koulutukseen sinun tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Opintojen eteneminen ja työnsaanti turvallisuusalalta edellyttävät nuhteettomuutta; alalla työskentelevällä ei saa olla väkivalta-, huume- eikä epärehellisyysrikoksia. Opintojen alussa opiskelijasta voidaan teettää suppea turvallisuusselvitys.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Ajankohta

Koulutuksen seuraava aloitus ilmoitetaan myöhemmin.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä ja ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Haku on kiinni toistaiseksi. Avaamme haun, kun seuraavan koulutuksen aikataulu varmistuu.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Veijalainen Markus

Opettaja

+358406236550

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulevaisuuden turvatekniikan tekijäksi, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulevaisuuden turvatekniikan tekijäksi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu