Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnanohjauksen perustutkinto (peruskoulupohjainen)

Kuortaneen Urheiluopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Kuortane
Ammatilliset perustutkinnot

Liikunnanohjauksen perustutkinto (peruskoulupohjainen)

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Liikunnanohjauksen perustutkinto, peruskoulupohjainen koulutus

Liikunnanohjauksen perustutkinto on toisen asteen tutkinto, joka antaa valmiudet toimia erilaisissa liikunnanohjaustehtävissä esimerkiksi kuntien, liikuntajärjestöjen, urheiluseurojen ja liikunta- ja kuntokeskusten palveluksessa sekä valmiudet jatko-opintoihin ammattikorkeakouluun tai yliopistoon.

Tutkinnon suorittanut ohjaa liikuntaa erilaisille ja eri-ikäisille ryhmille, laatii tarvittaessa fyysistä toimintakykyä ja terveyttä edistäviä henkilökohtaisia liikuntaohjelmia, suunnittelee ja johtaa liikuntaan liittyviä projekteja ja tapahtumia.

Peruskoulupohjainen koulutus on laajuudeltaan 180 osaamispistettä ja kestää 3 vuotta. Opintojen aikana voi suorittaa Personal Trainer -koulutuksen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnanohjauksen perustutkinto (peruskoulupohjainen), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Liikunnanohjauksen perustutkintoon valmistavaan koulutukseen pääsyvaatimuksena on peruskoulun suorittaminen ennen koulutuksen alkua. Koulutus kuuluu ammatilisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen valtakunnalliseen yhteishakuun. Hakulomake täytetään osoitteessa www.opintopolku.fi.

Kaikki hakijat kutsutaan yksipäiväiseen valintakokeeseen, joka järjestetään toukokuussa. Valintakokeessa hakijan soveltuvuutta alalle testataan liikunta- ja liikunnanohjaustehtävien lisäksi haastattelulla.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Kustannukset

Koulutus on maksuton, samoin asuminen ja ruokailut opiskelupäivinä. Opintoihin on mahdollista hakea opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto (peruskoulupohjainen)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto  on liikunnan, huippu-urheilun, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus, joka järjestää liikunta-alaan liittyviä koulutuksia sekä nuorille että aikuisille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutuskeskus tarjoaa koulutuksia liikunnanohjauksesta, hieronnasta, valmennuksesta sekä liikuntapaikkojen hoitamisesta kiinnostuneille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutustarjontaan kuuluu liikunta-alan ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta....


Lue lisää oppilaitoksesta Kuortaneen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kuortaneen Urheiluopisto

Opistotie 1
63100 Kuortane

 Näytä puhelinnumero
www.kuortane.com

Arvioinnit

Liikunnanohjauksen perustutkinto (peruskoulupohjainen) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.