✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Liiketoiminnan ammattitutkinto, perehdyttäminen ja työnopastaminen (osatutkinto)

Taitotalo
henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan
Helsinki
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto, perehdyttäminen ja työnopastaminen (osatutkinto)

Koulutuksen käytyäsi osaat kannustavasti ja vuorovaikutteisesti perehdyttää työntekijän organisaatioon ja työtehtäviin. Osaat myös arvioida omia vahvuuksiasi ja kehittämistarpeitasi perehdyttäjänä. Perehdyttäminen ja työnopastaminen on yksi osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta.

Koulutus sopii sinulle, jos tarvitset työssäsi perehdyttämisen ja työnopastamisen taitoja ja haluat kehittää niihin liittyvää osaamistasi. Myös yritykselle on hyötyä siitä, että työpaikalla on kannustavia ammattilaisia perehdyttämässä uusia työntekijöitä tai uusiin työtehtäviin siirtyviä kollegoita.

Mitä aiheita koulutus sisältää?

Koulutuksessa kehität osaamistasi monipuolisesti. Aiheita ovat esimerkiksi:

  • perehdyttämisen ja työnopastamisen taidot
  • työlainsäädännön perusasiat ja työsuhteen keskeiset ehdot
  • työsuojelu ja työturvallisuus
  • tietoturvallisuus ja tietosuoja
  • ohjauksen menetelmät ja vuorovaikutustaidot
  • osaamisen kehittymisen havainnointi ja arviointi
  • palautteenanto ja itsearviointiin ohjaaminen
  • oman perehdytysosaamisen arviointi

Koulutus perustuu Opetushallituksen määräämiin tutkinnon perusteisiin. Tutustu liiketoiminnan ammattitutkinnon, perehdyttämisen ja työnopastamisen osan perusteisiin.

Miten opiskelu etenee ja miten tutkinnon osa suoritetaan?

Koulutus sisältää oppimista työssä, etäopintoja sekä itsenäistä työskentelyä sen mukaisesti kuin henkilökohtaistamisessa kanssasi sovitaan. Koulutukseen sisältyy yksi etäkoulutuspäivä, ja koulutuksen kokonaiskesto on noin 5 kuukautta. Tutkinnon osa suoritetaan osoittamalla oma ammattitaito käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla.

Ennen koulutuksen aloittamista arvioidaan yhteisesti, että sinulla ja työpaikallasi on perehdyttämisen ja työnopastamisen osaamiselle tarvetta ja että koulutus on tähän tarpeeseen sopiva. Suunnitelma tutkinnon osan suorittamiseksi tehdään yhdessä sinun ja työnantajasi kanssa.

Opintojesi aikana saat tukea ja ohjausta oman työsi kehittämiseen ja opit muiden samassa roolissa toimivien kokemuksista. Saat myös virallisen todistuksen osaamisestasi.

Koulutukseen voit hakea joustavasti ympäri vuoden. 

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutukseen hakeutuessasi sinulla on oltava työpaikka, jossa teet monipuolisesti perehdyttämisen ja työnopastamisen työtehtäviä.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

Opiskelijalta veloitetaan opiskelijamaksu 83 euroa. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, perehdyttäminen ja työnopastaminen (osatutkinto), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, perehdyttäminen ja työnopastaminen (osatutkinto)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Liiketoiminnan ammattitutkinto, perehdyttäminen ja työnopastaminen (osatutkinto) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, perehdyttäminen ja työnopastaminen (osatutkinto) täytä seuraavat tiedot: