Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammatillinen koulutus
Ei arviointeja

Palkkahallinnon koulutus

Taitotalo, paikassa Helsinki
Pituus
n. 7 kuukautta
Pituus
n. 7 kuukautta
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Palkkahallinnon koulutus

Käytännönläheinen työvoimakoulutus vahvistaa ammattitaitoasi palkkahallinnon monipuolisissa työtehtävissä siten, että työllistyminen esimerkiksi palkkahallinnon avustaviin tehtäviin tai palkanlaskijaksi on mahdollista.

Koulutuksen tavoitteena on, että työllistyt palkkahallinnon tehtäviin esimerkiksi palkanlaskijaksi.

Käytännönläheinen koulutus vahvistaa ammattitaitoasi palkkahallinnon monipuolisissa työtehtävissä siten, että työllistyminen esimerkiksi palkkahallinnon avustaviin tehtäviin tai palkanlaskijaksi on mahdollista. Koulutuksen aikana perehdyt muun muassa työlainsäädäntöön ja näiden perusteella maksettaviin palkkoihin ja korvauksiin, palkan eri lisiin, luontoisetuihin, tietojen ilmoittamiseen tulorekisteriin sekä palkkakirjanpitoon.

Ajankohta

5.9.2023-10.4.2024

Koulutuksen sisältö

Koulutus rakentuu henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteidesi ja työssäoppimispaikan työtehtävien perusteella. Jokaiselle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jota päivitetään koulutuksen aikana.

Tutkintokoulutus

Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa lähtötasostasi ja henkilökohtaisista valmiuksista riippuen 1-3 valinnaista tutkinnon osaa liiketoiminnan perustutkinnosta (merkonomi) tai liiketoiminnan ammattitutkinnosta, taloushallinnon osaamisalalta. Suoritettavat tutkinnon osat kartoitetaan henkilökohtaistamisprosessin aikana koulutuksen aloituskeskusteluissa. Mahdollisia tutkinnon osia ovat muun muassa palkanlaskenta, henkilöstön tukipalvelut, asiakkuuksien hoitaminen, palvelumuotoilu, projektissa toimiminen, yritystoiminnan suunnittelu ja yrityksessä toimiminen.

Opiskelijaksi soveltuvat

Sinun tulee olla työtön tai työttömyysuhan alainen työnhakija. Sinulta edellytetään kiinnostusta palkkahallinnon tehtäviin sekä oman osaamisen kehittämiseen. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, täsmällinen, sinulla on aikataulupaineiden sietokykyä ja hallitset tietotekniikan perustaidot. Voit olla alalla aiemmin työskennellyt ja/tai alaa aiemmin opiskellut tai alalle tulija, jolla on aiempaa kokemusta toimistotehtävistä. Koulutukseen valittavalla on oltava riittävän hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito (taso B2.1 tai vastaava taso).


Toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen sopivuus sinulle sekä kartoitetaan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteesi.
Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähiopetus sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu. Työpaikalla tapahtuva oppiminen toteutetaan hankkimassasi harjoittelupaikassa. Harjoittelupaikka etsitään koulutuksena aikana. Tietopuolinen koulutus Taitotalossa (mm. palkkahallintoa Netvisor-ohjelmistolla) 09-10/2023 ja työssä oppiminen 10/2023-04/2024. Opiskelu on kokopäiväistä ja työelämälähtöistä. Koulutukseen sisältyy viikon mittainen lomajakso työssäoppimisjakson aikana viikolla 27.-31.12.2023

Ryhmän koko on 25 opiskelijaa.

Koulutuspaikka
Taitotalo, Valimotie 8 Helsinki, 00381 Helsinki.

Hakeminen

Haku koulutukseen päättyy 20.7.2023. Koulutukseen hakeudutaan TE-toimiston internetsivuilta www.tyomarkkinatori.fi löytyvällä sähköisella hakemuslomakkeella. Täytä lomake huolellisesti ja perustele hakemuksesi.

Hakemusten perusteella tehdään esivalinta ja osa hakijoista kutsutaan hakemusten perusteella haastatteluihin, jotka järjestetään viikoilla 31-32 (1.-11.8.2023). Haastattelut järjestetään Teamsillä (varmistathan että sinulla on kamera koneessa haastattelua varten). Kouluttaja kutsuu haastatteluihin sähköpostilla. Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään esivalinnan ja haastattelujen perusteella.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).


Haku päättyy 20.7.2023 Koulutuksen numero on 713894

Opiskelijamaksu

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702. Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Lisätietoja

Yhteydenotot sähköpostitse
Maria Vaparanta

vastuukouluttaja
maria.vaparanta@taitotalo.fi

Asiakaspalvelu

ma-to klo 8-15, pe klo 8-14

puhelin 010 80 80 90

asiakaspalvelu@taitotalo.fi

Tutustu myös muihin Taitotalon työvoimahallinnon koulutuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palkkahallinnon koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palkkahallinnon koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...

Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu