Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammatillinen koulutus
Ei arviointeja

Sähkökunnossapitopäivät

Taitotalo, paikassa Vantaa
Pituus
2 päivää
Hinta
1 330 EUR
Seuraava aloitus
29 marraskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 päivää
Hinta
1 330 EUR
Seuraava aloitus
29 marraskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Sähkökunnossapitopäivät

Tuotannon kannalta tärkeiden laitteiden ja järjestelmien häiriötön käyttö edellyttää jatkuvaa käyttövarmuuden parantamista ja aktiivista käynninaikaisen kunnonvalvonnan kehittämistä. Tehokas energiankäyttö on myös yksi keino parantaa tuotantotehokkuutta ja vaikuttaa yrityksen kilpailukykyyn.

Sähkölaitteet ja automaatiojärjestelmät ovat keskeinen osa nykyaikaista tuotantojärjestelmää. Nykytekniikka ja käyttöön tulevat uudet menetelmät tarjoavat entistä parempia työkaluja ja monipuolisia menetelmiä toiminnan kehittämiseen.

Energiankulutuksen vähentäminen on Euroopan unionille yhä tärkeämpi tavoite. Energiankäyttöä on tehostettu yrityksissä vapaaehtoisesti jo vuosien ajan ja energiatehokkuustoimet tunnustetaan hyväksi keinoksi varmistaa kestävä energiahuolto ja vähentää kasvihuonekaasupäästöjä.

Koulutuksesta hyötyvät

Sähkökunnossapitopäivät keskittyvät teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapitoon liittyviin ajankohtaisiin aiheisiin. Tilaisuus on tarkoitettu

  • kaikille sähkö- ja automaatioalan sekä sähkösiirron käyttö-, kunnossapito- ja suunnittelutehtävissä toimiville asiantuntijoille.

Tule tapaamaan ja keskustelemaan kollegoittesi kanssa. Ohjelman on laatinut Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n sähkö- ja automaatiotoimikunta.

Promaint ry:n jäsenille jäsenalennus. Ilmoita jäsenyydestäsi ilmoittautumisen yhteydessä Lisätiedot-kentässä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkökunnossapitopäivät, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

29 marraskuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Vantaa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkökunnossapitopäivät? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...

Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu