🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Kandi- ja maisteriohjelmat

Materiaalitekniikka, tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Materiaalitekniikka, tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Materiaalitekniikan opinnot antavat sinulle ymmärrystä ja työkaluja liittyen globaalien kestävän kehityksen haasteiden ratkaisuun. Materiaalitekniikan insinöörinä osallistut käytettävien materiaalien valintaan ja kehittämiseen huomioiden materiaalin ominaisuudet. Tutkinto-ohjelmamme antaa sinulle poikkeuksellisen vahvat liiketoimintaosaamisen taidot ja meillä on erityinen painotus kestävään kehitykseen. Näin ollen osaat ottaa huomioon myös kustannusten vaikutukset sekä materiaalin kestävyyden, ympäristöystävällisyyden ja kierrätettävyyden. Tutkinto antaa hyvät valmiudet toimia vaativissa tekniikan alan tehtävissä niin teollisuuden kuin tutkimuksen saralla. Materiaalitekniikan koulutuksessa voit DI-vaiheessa syventyä energiateknologian materiaaleihin, moderneihin teollisuusmateriaaleihin tai terveysteknologian materiaaleihin. Nämä linjat liittyvät suoraan konkreettisiin globaaleihin tavoitteisiin:Edullista ja puhdasta energiaa, Kestävää teollisuutta, innovaatioita ja infrastruktuureja, jaTerveyttä ja hyvinvointia.

Turun yliopiston laaja koulutusprofiili antaa sinulle monipuoliset sivuainevalikoimat ja siten voit luoda itsellesi kiinnostavan ja monipuolisen opintokokonaisuuden. Materiaalitekniikan kursseilla käytämme monipuolisia opetusmenetelmiä, joissa itsetekeminen, havainnollistaminen ja linkittyminen alan tutkimukseen korostuu. Materiaalitekniikan diplomi-insinöörinä pystyt toimimaan työelämässä erilaisissa alan asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtävissä.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Materiaalitekniikka, diplomi-insinööri

Turun yliopisto | University of Turku
Yliopistonmäki, Opiskelijakeskus Disco
20014 Turun yliopisto

Turun yliopisto | University of Turku

Turun yliopistosta valmistuu asiantuntijoita ja johtajia, joille valmiit ratkaisumallit eivät riitä. Koulutamme osaajia yli tiedekuntarajojen: ekologisia juristeja ja yrittäjähenkisiä humanisteja. Meiltä valmistuneet ovat kestävän tulevaisuuden rohkeita rakentajia, joille on kysyntää työmarkkinoilla. Kahdeksan tiedekunnan monitieteisessä yliopistossamme voit räätälöidä opintojen sisältöä omien...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto | University of Turku ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu