🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Löydä ammattikorkeakoulututkinto verkossa!

Ole Touho Ankka 2.0 ja hanki pätevyys verkkokurssina! Haitpa ensimmäistä tai n:nnettä opiskelupaikkaasi, ammattikoreakoulututkinto etänä voi olla juuri etsimäsi.  Amk-tutkinto etänä sopii oma-aloitteisille ja joustavaa opiskelutahtia etsiville tulevaisuuden Touh... toivoille!
Suodata
Koulutusala
Ammattikorkeakoulut
Etätoteutus
Paikka
Näytä kaikki suodattimet
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 154 tuloksesta
1
2
3
4
...
8
Mainokset

Suositut koulutusalat

Opiskelijoiden kokemuksia alalla Ammattikorkeakoulut

Opiskele unelmiesi ammattikorkeakoulututkinto verkossa

Ammattikorkeakouluopintojen suorittaminen kehittyy entistä joustavammaksi. Monessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista suorittaa kokonainen ammattikorkeakoulututkinto verkossa. Etäopiskelu sopii niille, jotka työskentelevät parhaiten itsenäisesti. Ammattikorkeakoulututkinto etänä sopii myös niille, jotka haluavat työn tai muun syyn takia opiskella itsenäisesti omien aikataulujen mukaan.

AMK-tutkinto etänä

AMK-tutkinto etänä eli amk-tutkinto verkkototeutus on saman laajuinen kuin lähitoteutuksena paikan päällä suoritettava ammattikorkeakoulututkinto. Etänä suoritettava ammattikorkeakoulututkinto on myös opintotukikelpoinen. Koulutuksiin haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Etäopiskelu AMK:ssa tapahtuu verkon välityksellä ja esimerkiksi Lapin ammattikorkeakoulussa etäopiskelu tapahtuu ammattikorkeakoulun virtuaalikampuksella. Etäopiskelijan tärkein työkalu on toimiva tietokone, jonka kautta pääset liittymään oppitunneille, katsomaan kurssien materiaaleja ja palauttamaan tehtäviä.

Opiskella voi omien aikataulujen mukaan, mutta kurssien tehtävät tulee palauttaa ja tentit suorittaa annettuun määräaikaan mennessä. Tentit voidaan järjestää oppimisalustoilla ja osa mahdollisesti ammattikorkeakoulun kampuksella tai yhteistyöoppilaitoksen kampuksella. Amk-tutkintoon etänä voi sisältyä muutamia lähipäiviä, tai esimerkiksi vierailuja alan messuilla.

Kenelle AMK verkossa sopii?

Ammattikorkeakoulututkinto verkossa voi sopia sinulle, joka:

  • Olet oma-aloitteinen
  • Haluat paljon työrauhaa
  • Koet verkon välityksellä kommunikoinnin ja työskentelyn luontevaksi
  • Sinulla on työ tai muu syy, jonka takia haluat opiskella joustavasti omaan tahtiisi
  • Unelmiesi ammattikorkeakoulututkinto järjestetään vain verkkototeutuksena
  • Unelmiesi oppilaitos on eri paikkakunnalla, mutta et halua tai pysty tällä hetkellä muuttamaan

Palaa sivun alkuun