🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Fysioterapian koulutukseen hakeminen

02 joulu 2013
KYSYMYS
Hei! Yläasteen jälkeen kävin kauppiksen ja valmistuin merkonomiksi. Nyt olen muutaman vuoden työskennellyt tilitoimistossa ja huomannut, että tämä ei ole sitä mitä haluan tehdä.

Haaveenani olisi päästä opiskelemaan fysioterapeutiksi. Merkonomin papereilla ja toimistotyön työkokemuksella se on hieman vaikeaa, joten aloitin personal trainer opinnot työnohella. Onko siitä mahdollisesti apua kun haen fyssariksi?


Vastaus

02 joulu 2013

Hei,

Hienoa kuulla, että olet löytänyt oman alasi! Ammattikorkeakouluihin haettaessa voi saada pisteitä alakohtaisesta työkokemuksesta, mutta ilmeisesti et ole kuitenkaan ehtinyt tehdä Personal Trainerin töitä? Personal Trainerin opinnoista on kuitenkin varmasti hyötyä välillisesti, sillä pääset tutustumaan fysioterapian koulutuksessa opiskeltaviin osa-alueisiin ja opit muutenkin alalla tarvittavia taitoja!

Suosittelen sinua kuitenkin vielä ottamaan suoraan yhteyttä siihen oppilaitokseen, johon aiot hakea. Sieltä osataan kertoa tarkkaan juuri sinun tilannettasi koskevaa tietoa, esimerkiksi kuinka aiempi merkonomin tutkintosi huomioidaan hakumenettelyssä.

Tsemppiä hakuun ja opintoihisi!

Terveisin,
Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi