🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Liikuntakoulutus

07 kesä 2010
KYSYMYS
Moikka Studentum! Oon aina ollu tosi kinnostunu liikunnasta ja lähinnä kaikesta liikuntaan liittyvästä. Nyt kun lukiota on enää yks vuosi jäljellä niin oon alkanu tässä vähän pohtia että minne sitten lukion jälkeen! Eli, liikuntakoulutus kiinnostaa mutta en oikein tiedä minkälainen koulutus ja mikä ammatti. Mitä eri vaihtoehtoja on? Yliopisto tai ammattikorkee tuntuis parhaiten sopivalta vaihtoehdolta jatkaa lukion jälkeen, ja muutenkin just mulle sopivalta. Oon avoin kaikille liikuntaan liittyville koulutusehdotuksille! =) Kiitti! /Vihtori

Vastaus

28 elo 2019

Hei Vihtori ja kiitos kysymyksestäsi!

Liikunnan ala on laaja ja koulutuksiakin on moneen eri lähtöön. Yliopistoista sinun on mahdollista opiskella liikunnan alaa ainoastaan Jyväskylän yliopistossa, liikunta- ja terveystieteiden tiedekunnassa. Jyväskylän yliopisto tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella liikuntatieteitä, joihin kuuluvat liikunnan yhteiskuntatieteet, liikuntabiologinen koulutus sekä liikuntapedagogiikka.

Lisää tietoa Jyväskylän yliopistosta voit lukea täältä: https://www.studentum.fi/Jyvaeskylaen_yliopisto__b10089.html

Ammattikorkeakouluista liikuntakoulutuksia tarjoavat Rovaniemen ammattikorkeakoulu, Kajaanin ammattikorkeakoulu sekä Haaga-Helia. Liikunnan alaa opiskellaan ammattikorkeakouluissa liikunnan ja vapaa-ajan koulutusohjelmassa ja siitä valmistutaan liikunnanohjaajaksi. Suosittelisin jälleen että käyt lukemassa tarkemmat kuvaukset kunkin koulun esittelystä.

Onnea opintoihisi!

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi