🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Graafinen suunnittelu

20 syys 2010
KYSYMYS
Hei!Minua kiinnostaa Graafisen suunnittelun aikuisopiskelu pääkaupunkiseudulla. Minulla on kokemusta opiskelun saralla kuvataiteista sekä media-alan osaamista jonkin verran. Minkälaisia mahdollisuuksia minulla on ja koska opiskelut alkavat?Vasta kevään yhteishaussako?

Vastaus

28 elo 2019

Graafisen suunnittelun koulutus sisältää teoriaa kuvallisesta ilmaisusta ja ajattelusta, tietoa graafisen teollisuuden tuotantoprosesseista, niiden valmisteluun käytettävistä tietokoneohjelmista, käytännön työskentelyä taideaineissa ja soveltavissa ammattiaineissa sekä perustietoa kaupallisesta toiminnasta. Varsinaista pohjatietämystä tai -taitoja ei opiskelua aloittaessa tarvita, joskin alaan perehtyneisyys on toki hyödyksi ennen opiskelujen aloittamista. Alalle hakeutuvalta odotetaan kuitenkin luovuutta, visualisointikykyä ja taiteellista lahjakkuutta.

Graafista suunnittelua Etelä-Suomessa voit opiskella ainakin seuraavissa ammattikorkeakouluissa:

Yliopistoista ainakin Aalto-yliopisto tarjoaa graafisen suunnittelun koulutusohjelman.

Hakukelpoisuus selviää parhaiten kun tutustut erikseen jokaisen oppilaitoksen hakukriteereihin. Graafisen suunnittelun koulutusohjelmaan haettaessa on vaatimuksena ennakkotehtävien tekeminen.

Onnea pääsykokeisiin!

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi