🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Sosionomin täydennyskoulutus koulutyöhön

22 tammi 2024
KYSYMYS
Hei!

Olen valmistulut vuonna 2009 soisonomi (AMK)+ varhaiskasvatuksen opettajan pätevyydellä. Tässä vuosien saatossa olen tehnyt töitä varhaiskasvatuksen opettajana ja väliin myös kolme lasta. Minulla on myös vakituinen työpaikka.

Kuitenkin nyt viimeisimmän lapsen kanssa kotona ollessa on alkanut tulla palo palata hetkeksi jatkokouluttautumaan/opintovapaalle ja erityisesti kuraattorin opinnot kiinnostaisivat kovasti.

Missä niitä pystyisi suorittamaan? Jonkun 60op diplomi vaihtoehdonkin jossain näin. Olisiko jossain alkamassa mahdollisesti syksyllä opintoja? Mieluiten tietysti etänä, jolloin ei olisi paikkaan sidonnaisia. Varmaankaan koko sosionomin tutkintoa ei tarvitse uudelleen suorittaa 😅?

Ystävällisin terveisin,
Sanna Tuovinen

Vastaus

22 tammi 2024

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Sinun ei tarvitse käydä sosionomin tutkintoa uudelleen. Voit täydentää sosionomin ammattikorkeakoulututkintoasi esimerkiksi Xamk-ammattikorkeakoulun kouluhyvinvoinnin ja kuraattorityön osaajakoulutuksilla tai Turun ammattikorkeakoulun koulutyöhön suuntaava sosiaalialan korkeakouludiplomilla. Xamk:in osaajakoulutus näyttää alkaneen jo tämän vuoden alussa ja seuraavaa suunnitellaan ensi vuodeksi. Myös Turun AMK:n opetus on verkko-opetusta, mutta koulutukseen ei tällä hetkellä ole hakua auki. Suosittelen sinua kysymään lisätietoja suoraan oppilaitoksilta.

Tsemppiä mahdollisiin tuleviin opintoihin!

Ystävällisin terveisin,

Vilma, studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi