Eläintenhoitajan koulutus

09 marras 2012
KYSYMYS
Olen 27-vuotias ja olen kiinnostunut eläinhoitajan koulutuksesta, erityisesti klinikkaeläinhoitaja. Aikuiskoulutukset tälle alalle tuntuvat vaativan työkokemusta tai kattavaa harrastuneisuutta mitä minulla ei ole. Olenko liian vanha näihin nuorille tarkoitettuihin kokoaikaisiin opiskeluihin? Löytäisinkö aikuiskoulutuksista itselleni sopivan? Mikä olisi parhain koulutus ja paikka mihin minun kannattaisi hakea?

Vastaus

09 marras 2012

Missään nimessä en sanoisi sinun olevan liian vanha nuorille suunnattuihin opintoihin, ehdottomasti laita rohkeasti hakupapereita menemään! Koulutusohjelmiinhan ei ole mitään yläikärajaa ja siten moni aloittaa uuden alan opiskelun kymmenen vuoden työskentelyn jälkeenkin.

Moniin aikuiskoulutuksiin kattava harrastuneisuus on usein suosituksena, ja siten suosittelisinkin sinua olemaan rohkeasti yhteydessä suoraan oppilaitokseen. Tällöin voit tiedustella heiltä tarkemmin koulutuksesta ja pääsyvaatimuksista. Huomaathan, että voit lähettää koululle yhteydenottopyynnön kätevästi suoraan sivuiltamme. Yhteydenottopyyntölomakkeen löydät jokaisen koulutuksen alusta oikeasta palkista sekä koulutuksen esittelyn lopusta.

Juuri sinulle sopiva koulutus riippuu paljon siitä, missä päin Suomea haluat opiskella ja oletko valmis opiskelemaan kokopäiväisesti vai haluatko opintojen keskittyvän esimerkiksi vain iltaan. Listauksen koulutuksista löydät täältä ja hieman tarkemman listauksen aikuispuolen koulutuksista tästä. Koulut vastaavat mielellään koulutuksiin liityviin kysymyksiin, joten älä epäröi täyttää yhteydenottopyyntöä!

Tsemppiä koulutuksen hakuun!

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi