Sivuston käyttötapa: Mobiili

Politiikan ja viestinnän valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Ei
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Helsinki, Tampere
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

Politiikan ja viestinnän valmennuskurssi

Eximia

Politiikan ja viestinnän valmennuskurssi

Haaveiletko politiikan tutkimuksen tai politiikan ja viestinnän opinnoista? Eximian valmennuskurssilla voit valmistautua Tampereen yliopiston politiikan tutkimuksen valintakokeeseen tai Helsingin yliopiston uuteen Politiikan ja viestinnän kandiohjelman valintakokeeseen (sisältää aiemmat pääaineet: valtio-oppi & viestintä). Politiikan ja viestinnän valmennuskursseilla paneudutaan teoriaopetuksen lisäksi erilaisiin valintakoetyyppisiin tehtäviin ja harjoittellaan oikeanlaista vastaustekniikkaa innostavassa ja motivoivassa ilmapiirissä.

Politiikan ja viestinnän valmennuskurssin sisältö

Politiikan ja viestinnän valmennuskurssi on aina aikataulusta opetuksen sisältöön suunniteltu niin, että se palvelee parhaalla mahdollisella tavalla valintakokeeseen valmentautumista. Kurssilla käydään läpi koko valintakoekirjallisuus niin, että kaikki teoriat ja tieteelliset käsitteet ovat hakijoilla kristallinkirkkaina mielessä valintakokeiden koittaessa. Asiantuntevan opetuksen avulla opit myös hahmottamaan ilmiöiden keskinäisiä asiayhteyksia ja soveltamaan oppimaasi. Aineistokerroilla tutustutaan erilaisiin aineistoihin ja harjoitellaan taitoja, joita aineistokokeessa menestyminen vaatii.

Kiinnostuitko biologian valmennuskurssista?

Lisätietoa politiikan ja viestinnän valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kurssille voi ilmoittautua Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Politiikan ja viestinnän valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

EximiaJämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia