Itsenäiset maisteriohjelmat

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian maisteriohjelma

Jyväskylän yliopisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian maisteriohjelma

Kolme ihmistä nauraa

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian tutkinto-ohjelmassa opiskellaan laaja-alaisesti filosofiaa ja yhteiskuntatieteitä sekä erikoistutaan yhteen valittuun opintosuuntaan. Tutkinto-ohjelmasta valmistuneella opiskelijalla on hallussaan teoreettiset ja menetelmälliset taidot soveltaa omaksumaansa tietoa. Tutkinto-ohjelmasta valmistuvat maisterit työllistyvät asiantuntijoiksi tutkimuksen, kehittämisen, johtamisen, opetuksen ja koulutuksen ja tiedonvälityksen tehtäviin julkiseen hallintoon, liike-elämään ja järjestöihin sekä myös yrittäjiksi. Tutkinto-ohjelma antaa valmiuksia toimia vaativissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tehtävissä.

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian tutkinto-ohjelman filosofian opintosuunnasta on mahdollista hakea filosofian aineenopettajan koulutukseen, jossa ensimmäisenä opetettavana aineena on filosofia. Opiskelija valitsee vähintään yhden sopivan toisen opetettavan aineen (esim. historia, psykologia), joiden lisäksi suoritetaan aineenopettajan pedagogiset opinnot. Yhteiskuntatieteiden ja filosofian tutkinto-ohjelman puitteissa on mahdollista opiskella toisena opetettavana aineena elämänkatsomustietoa sekä yhteiskuntaoppia. Aineenopettajankoulutukseen järjestetään erillinen soveltuvuuskoe tutkinto-ohjelmaan valinnan jälkeen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yhteiskuntatieteiden ja filosofian maisteriohjelma, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian maisteriohjelmaan valitaan  21  uutta opiskelijaa suorittamaan yhteiskuntatieteiden maisterin tutkintoa.

Tutkinto / todistus

Yhteiskuntatieteiden maisteri

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yhteiskuntatieteiden ja filosofian maisteriohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu