Ammatilliset perustutkinnot

Ravintola- ja catering-alan koulutus ukrainalaisille

Keuda, paikassa Järvenpää (+1 sijaintia)
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ravintola- ja catering-alan koulutus ukrainalaisille

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Hae eväitä ravintola-alan perustyötehtäviin!

Koulutuksen aikana saat valmiuksia työskennellä avustavissa tehtävissä ravitsemisliikkeissä opiskelemalla ravitsemispalveluissa toimimista sekä lounasruokien valmistusta. Suomen kielen opintoja ja tukea sen oppimiseen on tarjolla koko koulutuksen ajan. Opetus on pääasiallisesti suomen kielellä, lähtötaso varmistetaan. Opetuksen tukikielenä on tarvittaessa englanti ja venäjä. Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti aiemman työhistorian ja oman kehittämissuunnitelman perusteella.

Koulutuksen jälkeen voit jatkaa opintojasi kokiksi tai tarjoilijaksi suorittamalla koko Ravintola- ja catering-alan perustukinnon (180 osp), mikäli opiskeluvalmiutesi ovat riittävät.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa Koulutuksen esittely ukrainan kielellä – Презентація навчання (українською мовою)

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Koulutuksen aikana suoritat osia Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta. Lounasruokien valmistus 40 osp (opintopolku.fi) ja Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp (opintopolku.fi).

Laajuus ja kesto

66 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 10 kuukautta.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu pääasiallisesti ukrainalaisille, mutta soveltuu myös muille maahanmuuttajille. Aiempaa osaamista alalta ei vaadita.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2
Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Ajankohta

Koulutus alkaa Järvenpäässä 12.8.2024 ja Mäntsälässä elokuussa 2024. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lähiopetusta on ma–pe klo 8.30–16 välillä.

Opiskelumuoto

Tämä on lähitoteutus. Hankit osaamistasi oppilaitoksen oppimisympäristöissä. Oppimistasi tukevat itsenäiset- ja ryhmätyötehtävät sekä verkko-opiskelu. Täydennät lähiopiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Flink Anton

Opettaja

+358401529185

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Aro Sari

Opettaja

+358401745446

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Yliniemi Marketta

Opettaja

+358503643559

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Pitkänen Mirja

Opinto-Ohjaaja

+358503507546

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan koulutus ukrainalaisille, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan koulutus ukrainalaisille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu