Valmennuskurssit
Ei arviointeja

APV1 Sijoituspalvelututkintoon valmentava koulutus

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
4 kk
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Joustava aloitus katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
4 kk
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Joustava aloitus katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

APV1 Sijoituspalvelututkintoon valmentava koulutus

Rastor-instituutti
Valmistaudu Sijoituspalvelututkintoon (APV1) kokonaan verkossa! APV1-verkkokoulutuksen suoritettuasi toimit itsenäisesti monipuolisissa sijoituspalvelutehtävissä ja osaat vastata sijoittaja-asiakkaan vaativiinkin tarpeisiin. Lisäksi olet valmis suorittamaan Finanssiala ry:n auktorisoiman Sijoituspalvelututkinnon (APV1).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta APV1 Sijoituspalvelututkintoon valmentava koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

APV1-verkkokoulutuksen  avulla löydät ratkaisun vaativankin asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin. Tunnet sijoituspalvelut ja -markkinat sekä palveluntarjoajiin ja sijoittamiseen liittyvän lainsäädännön, ja osaat ottaa huomioon vastuulliseen sijoittamiseen liittyvät asiat. Verkkokoulutuksen jälkeen olet valmis suorittamaan Finanssiala ry:n Sijoituspalvelututkinnon (APV1).

Tämä verkkokoulutus soveltuu sijoitusalan ammattilaisille ja alalle tähtääville sekä muille, jotka ovat kiinnostuneita sijoittamiseen liittyvistä aiheista kuten rahoitusmarkkinoista, kansan- ja yritystaloudesta sekä sijoitusten verotuksesta. Se on myös ensimmäinen askel kohti Sijoitusneuvojan tutkintoa (APV2). 

Verkkokoulutus on erinomainen perehdytys myös kaikille sijoittamisesta ja rahamarkkinoiden toiminnasta kiinnostuneille.

Verkkokoulutus on kätevä tapa opiskella sijoituspalvelualaan liittyviä asioita omaan tahtiin. Rajaton pääsy ajantasaisiin opiskelumateriaaleihin, joissa on

  • Yli 50 videoitua asiantuntijapuheenvuoroa käytännön case-esimerkkeineen
  • Lähes 700 harjoitustehtävää
  • Uuden tenttikäytännön mukaiset harjoitustentit
  • Alma Talentin Sijoituskirjasto, josta löytyy melkein kaikki osaamisvaatimuksissa olevat kirjat.

Tuntemalla sijoituspalvelut ja -markkinat sekä sijoittamiseen liittyvän lainsäädännön takaat laadukkaan palvelun ja nostat samalla oman työnantajayrityksesi kilpailukykyä.

Tämän verkkokoulutuksen avulla voit valmistautua myös Sijoituspalvelualan APV ESG-tenttiä varten. Sijoituspalvelututkinnon tentistä vastaa Aalto EE.

Kustannukset

Verkkokoulutuksen osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä.

Verkkokoulutuksen osallistumista ei voi peruuttaa sen jälkeen, kun käyttäjätunnukset on luovutettu opiskelijalle.

Varsinaisen Finanssiala ry:n auktorisoiman Sijoituspalvelututkinnon tentin järjestää Aalto ee. Tämä verkkokoulutus ei sisällä Sijoituspalvelututkinnon tenttimaksua.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta APV1 Sijoituspalvelututkintoon valmentava koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.