🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Iltapäiväkerhon ohjaajan työhön kuuluu lasten iltapäivätoiminnan ohjaus, sen suunnittelu ja toteutus. Usein työ on peruskouluissa lakisääteisen iltapäivätoiminnan parissa työskentelyä, mutta työpaikka voi löytyä myös esimerkiksi harrastetoiminnan tai seurakunnan piiristä.

Iltapäiväkerhon ohjaajan työn tavoitteena on tarjota lapsille monipuolista, ohjattua ja turvallista vapaa-ajan toimintaa. Työpaikkana toimii usein peruskoulu eli työnantajana on kunta. Iltapäivätoiminta on lakisääteistä. Iltapäiväkerhon ohjaajan tulee olla reipas ja oma-aloitteinen sekä tunnettava vastuunsa työssä. 

Iltapäiväkerhon ohjaajan työhön

Lue lisää ammatista Iltapäiväkerhon ohjaaja

Iltapäiväkerhon ohjaaja työskentelee usein kunnan palveluksessa peruskoulussa. Ohjaajan työpaikkoja voi löytyä myös eri harrastetoiminnan tai seurakunnan piiristä.

Iltapäiväkerhon ohjaaja on usein opiskellut esimerkiksi kasvatus- ja ohjausalan tutkinnon, josta on saanut tarvittavan pätevyyden iltapäiväkerhon ohjaajaksi. Esimerkiksi käymällä kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon voi valmistua koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajaksi. Tutkintoa järjestävät ammatilliset oppilaitokset eri puolilla

Lue lisää ammatista Iltapäiväkerhon ohjaaja
* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita

Kuinka paljon Iltapäiväkerhon ohjaaja tienaa?

Keskipalkka (miehet ja naiset):
2 414 EUR
kuukaudessa
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022

Palkka samankaltaisille töille kuin Iltapäiväkerhon ohjaaja

Nyt näytetään: Miehet ja naiset
  • 2 414 EUR
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset