🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Palkka ja tietoa ammatista Kemian tekniikan DI

Samankaltaiset ammatit: Ajoneuvoasentaja Agrologi Asentaja...

Kemian tekniikan diplomi-insinöörit työskentelevät kemiaa soveltavassa teollisuudessa monipuolisissa työtehtävissä, jotka vaihtelevat johdosta tuotannonsuunnitteluun, tuotekehitykseen ja laadunvalvontaan. Tehtävänimikkeitä ovat esimerkiksi tuotekehittäjä, tuotantopäällikkö ja ympäristöinsinööri. Kemian tekniikan ja luonnontieteiden lisäksi työssä tarvitaan

Lue lisää ammatista Kemian tekniikan DI

Kemian tekniikan diplomi-insinöörit työskentelevät monipuolisissa työtehtävissä kemiaa soveltavassa teollisuudessa kuten kemianteollisuudessa. Työnantajana voi olla myös esimerkiksi metsäteollisuus, elintarviketeollisuus, biotekniikka-alan yritys, insinööritoimisto tai tutkimuslaitos. Tehtävänimikkeet vaihtelevat työnantajan ja työnkuvan mukaan.

Kemian

Lue lisää ammatista Kemian tekniikan DI

Kemianteollisuuden yritykset. Metsäteollisuus. Elintarviketeollisuus. Kaivosteollisuus. Suunnittelutoimistot. Insinööritoimistot. Biotekniikka-alan yritykset. Tutkimuslaitokset. Yliopistot.

Yliopistojen teknistieteellisellä koulutusalalla voi opiskella kemian tekniikkaa. Ylempi korkeakoulututkinto on diplomi-insinööri. Alempi korkeakoulututkinto on tekniikan kandidaatti.

 

 

 

 * Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset