🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Palkka ja tietoa ammatista Lentokonelevyseppä

Samankaltaiset ammatit: Ajoneuvoasentaja Agrologi Asentaja...

Lentokonelevyseppä tekee lentokoneiden ja helikoptereiden rakenteiden levytöitä sekä valmistaa rakenteiden osia. Lentokonelevyseppiä työskentelee lentoyhtiöiden, Puolustusvoimien, lentokonekorjaamoiden ja lentokoneita valmistavien yritysten palveluksessa. Ammatissa tarvitaan levyntyöstö- ja muiden työmenetelmien hallintaa sekä materiaalien tuntemusta,

Lue lisää ammatista Lentokonelevyseppä

Lentokonelevyseppä työskentelee lentokoneiden ja helikoptereiden huolto-, korjaus- ja muunnostöissä. Lentokonelevyseppä on metallialan ammattilainen, joka tekee rakenteiden levytöitä, osien valmistamista ja muotoilua sekä metalliosien asennuksia lentokoneisiin ja helikoptereihin.

Työ kohdistuu rungon ja siipien osiin sekä ilma-aluksen muihin osiin. Tehtäviin

Lue lisää ammatista Lentokonelevyseppä

Lentokonelevyseppiä työskentelee lentoyhtiöiden, lentopalveluyhtiöiden, Puolustusvoimien, lentokonekorjaamoiden ja lentokoneita valmistavien yritysten palveluksessa.

 

Toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa voi suorittaa kone- ja metallialan perustutkinnon valmistustekniikkaan suuntautuen.

Toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa voi suorittaa myös lentokoneasennuksen perustutkinnon. Tutkintonimike on lentokoneasentaja.

Perustutkinnot voi suorittaa myös oppisopimuksella ja näyttötutkintona.

Näyttötutkintoina

Lue lisää ammatista Lentokonelevyseppä
* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset