🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Liikunnan ja terveystiedon lehtori työskentelee usein joko peruskoulussa ylemmillä asteilla, ammatillisessa koulutuksessa tai lukioissa. Työhön kuuluu liikuntatuntien sekä terveystiedon opetuksen suunnittelu opintosuunnitelman puitteissa sekä oppituntien pitäminen. 

Liikunnan ja terveystiedon lehtori työskentelee usein joko peruskoulussa ylemmillä asteilla, ammatillisessa koulutuksessa tai lukioissa. Työhön kuuluu liikuntatuntien sekä terveystiedon opetuksen suunnittelu opintosuunnitelman puitteissa sekä oppituntien pitäminen. Liikunnan ja terveystiedon lehtorin työhön kuuluu myös opintosuoritusten tarkastelu ja

Lue lisää ammatista Liikunnan ja terveystiedon lehtori

Liikunnan ja terveystiedon lehtori työskentelee usein joko peruskoulussa ylemmillä asteilla, ammatillisessa koulutuksessa tai lukioissa. Työ voi löytyä myös esimerkisi alan tutkimuksen parista tai valmennustehtävistä.

Valtaosa Suomen liikunnan ja terveystiedon lehtoreista koulutetaan Jyväskylän yliopistossa. Liikuntaan ja terveyteen liittyvien oppiaineiden yhdistelmä samassa tiedekunnassa on ainoa Suomessa.

Liikunnan- ja terveystiedon opettajakoulutus on tiedekunnan koulutustoiminnan pääpainoaloja ja liittyvät yliopiston strategisiin painoalueisiin Liikunta, terveys ja

Lue lisää ammatista Liikunnan ja terveystiedon lehtori
* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita

Kuinka paljon Liikunnan ja terveystiedon lehtori tienaa?

Keskipalkka (miehet ja naiset):
3 760 EUR
kuukaudessa
Naisten keskipalkka:
3 759 EUR
kuukaudessa
Miesten keskipalkka:
3 764 EUR
kuukaudessa
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022

Palkka samankaltaisille töille kuin Liikunnan ja terveystiedon lehtori

Nyt näytetään: Miehet ja naiset
  • 3 760 EUR
  • 3 759 EUR
  • 3 764 EUR
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset